Prettig in de omgang…

Vlot en vriendelijk geholpen

Goed en vlot behandeld.

Uitstekende specialisten

Al ruim 45 jaar bij dezelfde tandarts.

Vriendelijk

Ik werd vriendelijk welkom geheten. Daarna deskundig uitleg gegeven en daar konden we goed overleg over hebben

We zijn weer uitstekend geholpen. Tot in april

Nvt

Goede zorg in een vriendelijke en betrokken omgeving

ontspannen sfeer duidelijke uitleg geen onnodige behandelingen

Snelle en goede behandeling

Ik heb altijd een fijne ervaring. De afspraken verlopen vlot, en de werkers zijn vriendelijke.

Heel erg ongemakkelijk

Tandarts leek erg geïrriteerd/boos op assistent. Duidelijk voelbare spanning/irritatie die steeds erger werd Materiaal leek ook niet mee te werken waardoor de afspraak uitliep. Ik wil dat niet voelen in de vorm van irritatie/stress bij tandarts/assistent. Ik zou het heel erg waarderen als de tandarts tussendoor (af en toe) aangeeft wat ze doet + tijdsindicatie. Mijn afspraak ging om het vervangen van een vulling, met in het slechtste geval direct overgaan op wortelkanaalbehandeling. Ik moest zelf gissen en uiteindelijk zelf vragen naar wat de status was. Toen bleek tandarts al weer bezig te zijn met vulling. Best” fijn om direct van goede nieuws op de hoogte te worden gesteld in zo’n geval. Mijn mondhoek werd gevoelsmatig opengescheurd, was prettig geweest als mij tussendoor werd uitgelegd waarom dat nodig was en ik ze niet zelf moest laten stoppen om aan te geven dat dat fucking veel pijn deed /vragen of t ook anders kon. Ik heb er vertrouwen in dat de ingreep” zelf goed en kundig is uitgevoerd, maar heb mij nog nooit eerder zo ongemakkelijk gevoeld bij de tandarts. Naam van tandarts vergeten. Maar staat in mijn dossier. Was afgelopen woensdag 23-11 om 13:00.

Helemaal prima.

Afscheid kunnen nemen van tandarts Kirsten.25 jaar patiënt geweest.Tot volle tevredenheid.

Vriendelijk personeel en een goedeen vlotte behandeling.

Kirsten is een goede en zeer ervaren tandarts.

Prima tandarts

Snel geholpen. Prettig

Keurig

Keurig netjes

gewoon goed

Zeer correct en goed voorbereid!

Tandarts Stefan van Keulen werkt altijd heel goed op tijd! Hij had zich goed voorbereid op mijn bezoek, stelde correcte vragen over mijn gezondheid. Wat de aanbevelingen van de praktijk betreft, beoordeel ik dat niet met een hoog cijfer. Ik heb het erg getroffen met tandarts Stefan, maar heb ook mindere ervaringen.

Prettig geholpen

Vriendelijk. Goede uitleg.

Gelijk aan de beurt.

Prima geholpen voor de controle.

Prima en op tijd geholpen voor de periodieke controle van mijn gebit.

vriendelijke mensen en kundige

Deskundig, aardig en vertrouwd

Fijne tandarts

Topklasse dus

S morgens om 9.00 uur mijn plaatje gebracht een stuk afgebroken van een nepkies. S middags om 13.00 uur kreeg ik al een telefoontje dat het plaatje op kon halen, paste weer precies

Goed en vlot

Goed en vlot geholpen

Altijd vriendelijk

Mijn ervaring was prima,netjes op tijd geholpen en vriendelijk

Snel afspraak kunnen maken en vriendelijk te woord gestaan. Goed geholpen door de tandarts.

Fijne ervaring

Weer een fijne behandeling gehad

Voorwaartsveld 5

4142 DA Leerdam

Over Mondzorg Leerdam

Mondzorg Leerdam is gevestigd aan de Voorwaartsveld 5 te Leerdam en is een moderne tandheelkundige en tandprothetische praktijk met vijf tandheelkundige kamers. De praktijk biedt alle behandelingen onder één dak.