Vriendelijk en duidelijk.

Ondanks mijn angst, heb ik er een goed gevoel bij gehad.

Fijne sfeer en goede zorg

Fijne mensen en goede behandeling

Duidelijke uitleg, rustige uitstraling, gerustellend ook voor kinderen. Behandeling snel en goed, goede planning, loopt niet uit

Na 35 jaar bij tandarts Kirsten geweest, is het toch een beetje spannend om een nieuwe tandarts te krijgen. Maar veel lof voor tandarts Freshta , die vriendelijk is en goed werk verricht.

Professioneel en volgens afspraak

Zowel de monhygìëniste Pegani als tandarts Stefan verstaan hun vak

Perfecte zorg voor een angsthaas... ;-)

Vriendelijke specialisten, die zelf mij (een 50-plusser met een schooltandartsten-trauma) helemaal op zijn gemak wisten te stellen.

Vriendelijk en professioneel

Mijn ervaring is goed bevallen .

Al jaren patiënt bij Klaas , altijd goed

Altijd gezellig en geen gaatjes

Snel en goed

Tand afgebroken. Snel een afspraak en fantastisch geholpen. Ga graag naar deze tandarts.

Ben goed geholpen

En op tijd en vriendelijk behandeld en goed. In kamer 3

Het was zoals altijd. Vriendelijk te woord gestaan en prima geholpen.

Altijdeen beetje zenuwachtig om te komen, maar weer met een schone en frisse mond de deur uit! prima toch!

Prettig en deskundig geholpen zoals altijd door vd Burg!!

Prettige wachtruimte. Gelegenheid om een vraag te stellen bij de dames!

Heel goed geholpen en binnen afzienbare tijd.

Gewoon prima.

Fijne tandarts en assistenten

Ik word altijd goed geholpen door kundige tandarts en assistenten. Prima sfeer ook in de praktijk.

Goed en en zorgvuldig geholpen

Deskundig en vriendelijk

Eeste behandeling door mevr. Qazizada is uitstekend bevallen.

Zie boven

Heel goed

In het verleden ben ik jaren niet bij een tandarts geweest sinds enkele jaren weer netjes elke 6 maanden op controle. Sinds ik bij Floor ben ga ik zonder angst naar mijn afspraken.

duidelijk advies

Gewoon goed, al bijna 40 jaar klant

Altijd bij claas

Vriendelijk en prima geholpen!

Aandacht en betrokken geholpen.

Vond het bijna fijn

Voorwaartsveld 5

4142 DA Leerdam

Over Mondzorg Leerdam

Mondzorg Leerdam is gevestigd aan de Voorwaartsveld 5 te Leerdam en is een moderne tandheelkundige en tandprothetische praktijk met vijf tandheelkundige kamers. De praktijk biedt alle behandelingen onder één dak.