Goed.

De tand is vakkundig gerepareerd

Goede sfeer en goed werk

Ik vind bovenstaande reactie voldoende

Stephan is een fijne tandarts met goede adviezen

Op tijd en fantastisch geholpen

Zeer tevreden met tandarts Stefan

zeer kundige tandarts vriendelijk

werd eerder gebeld kon eigenlijk gelijk op de stoel zitten ging vrij vlekkeloos

Deskundig en vriendelijk

De tandartsen en assistenten zijn zeer vriendelijk en informatief. Ik ga hier graag naar toe.

Zo als altijd prima

Behandeling op tijd volgens afspraak.

Op tijd geholpen. Vriendelijk personeel.

Goed en vriendelijk geholpen

Goed en vriendelijke geholpen

TOP

Vriendelijk en belangstellend .

Pijnlijk maar zeer professioneel

Er moest een kies met een ontsteking getrokken worden. Zeer professioneel geholpen door Klaas een zeer ervaren tandarts die precies weet wat hij doet. Na een dag geen last meer.

Prima. Snel geholpen

Leuk en goed geholpen. Was voor mij tussendoor gepland i.v.m. een kroon die los was gegaan

Prima en zorgvuldig

Vriendelijk en nemen de tijd voor je.

Goed behandeld

Vriendelijk ontvangen, goed behandeld, goede adviezen

Buiten gewoon goed

Het is zeer fijn om daarvoor controle te komen

Nooit fijn om behandeld te worden Van mij had ze de andere kleine gaatjes ook gelijk mogen vullen

Geen onnodige poespas

Vriendelijke mensen en een praktijk die kijkt naar de gezondheid van je gebit ipv hoe ze zoveel mogelijk geld aan je kunnen verdienen.

Fijne tandarts

Goed geholpen

!!!??

Joanna

Ik ben erg tevreden over de service. Fijne en vriendelijke sfeer van professionals.

Tevreden

Goed behandeld en vertrouwd.

Heel goed

Nieuwe tandarts, vriendelijk, duidelijke uitleg en deskundig

Erg fijn

Ik heb grote angst voor de tandarts maar durf hier wel te komen. Dat betekent heel veel.

Fijne tandarts

Goed, zoals altijd

Voorwaartsveld 5

4142 DA Leerdam

Over Mondzorg Leerdam

Mondzorg Leerdam is gevestigd aan de Voorwaartsveld 5 te Leerdam en is een moderne tandheelkundige en tandprothetische praktijk met vijf tandheelkundige kamers. De praktijk biedt alle behandelingen onder één dak.