Uitstekend geholpen

In de ochtend 09:15Bellen met prothese probleem gelijk brengen en om 14:00 weer ophalen

Snel en fijn geholpen

Een vulling lag eruit. Zo als altijd, snel en vakkundig geholpen.

Klantvriendelijk, snel en accuraat geholpen

Klantvriendelijke en accurate behandeling

Wat ik fijn vind is dat Stefan verteld wat hij gaat doen.

Heel goed, meedenkend en zorgzaam

Heel goed, meedenkend en zorgzaam

Goed geholpen

Prima geholpen

Prima geholpen

Ben al denk 49 of 50 jaar patiënt bij Klaas..

Als je er al zolang patiënt ben heeft dat geen verklaring nodig.

Professioneel , empatisch , perfecte flexibele organisatie

Netjes en vriendelijk behandeld, echter afspraken waren omgedraaid.

Er zou eerst een afdruk van mijn bovengebit gemaakt worden waarna er 2 kiezen getrokken zouden worden. deze afspraken waren ongedraaid.

De eerste keer voor de jaarlijkse mondzorg Zowel de eerste kennismaking als de eerste mondzorg activiteit was klasse. Wordt vervolgd!

Fijne en snelle behandeling. Altijd eerlijke tandarts. Geen lange wachtrij.

Snel en goed geholpen

Gebeld met kiespijn. Binnen 1 uur kon ik al langs komen. Dus snel en goed geholpen

Prettig en rustgevend

Prettig en rustgevend

Goede verzorging

Keurig en goede uitleg van de behandeling.

aardige en zeer kundige man

uitstekend

Mondzorg Leerdam maakt volledig waar wat ze beloven.

Ik had een afspraak tot het laten uitvoeren van een extractie. Ondanks dat het wat moeizaam ging, werd ik tijdens de behandeling door de tandarts op de hoogte gehouden van de stand van zaken en gerustgesteld dat het zou gaan lukken, wat ook het geval was. Daarna ontving ik nadere informatie over de te verwachten nawerkingen, en wat ik kon doen bij onverhoopte problemen. Doordat de bloeding bleef voortduren kon ik na telefonisch overleg direct langskomen voor controle. Ik werd gerustgesteld en kon tevreden naar huis. Mijn dank gaat uit naar het hele team.

Snel en deskundig geholpen

Zie boven

Deskundig en vriendelijk

Keurige behandeling

Keurig

Fijn geholpen

doelmatige en adequate behandeling

Mondzorg Leerdam geeft een heldere analyse van de toestand van het gebit en een geeft een duidelijk advies van de uit te voeren behandeling. De omgang is vriendelijk en meelevend.

Goede verzorging met vriendelijke mensen.

Zowel de mondhygiëniste als de tandarts bezocht en prima ontvangen en behandeld.

Wordt goed geholpen met mijn nieuwe prothese

Monique erg kundig.

Gewoon goede behandeling en vriendelijke mensen!

Gewoon goede behandeling en vriendelijke mensen.

Voorwaartsveld 5

4142 DA Leerdam

Over Mondzorg Leerdam

Mondzorg Leerdam is gevestigd aan de Voorwaartsveld 5 te Leerdam en is een moderne tandheelkundige en tandprothetische praktijk met vijf tandheelkundige kamers. De praktijk biedt alle behandelingen onder één dak.