Behandeling viel mee, geen pijn gehad. Was zelf nieuwsgierig wat er ging gebeuren. Veel gevraagd aan tandarts, tot hij er gek van werd.

De tandarts stelde me zeer goed op hoogte wat ze ging doen en dat ik zo bang was top hoor

Uitstekende

Vriendelijke, vrolijke mondhygiënist

geen problemen ,goed

Vlotte en goede op leuke manier behandeld

Behandeling was op tijd en mijn inziens perfekt gedaan

Vond t prima alleen deed soms pijn

prettig

Prettig en snel verlopen.

Vriendelijk, deskundig en plezierige communicatie. Kan me niet meer wensen.

Fantastisch !

Liggen in de stoel, gat uitboren, vullen, kies afslijpen en binnen 15 minuten weer naar buiten om te fluiten

Altijd flexibel als het snel moet

Heb nog al eens plotselinge problemen die altijd snel ingepland kunnen worden.

Vriendelijke, benadering en zorgvuldig ingelicht over de behabdeling die nodig id

De behandelaar is duidelijk in haar uitleg en weet goed te verwoorden wat er als eindresultaat te verwachten is.

Hele fijne tandarts, goede en vriendelijke begeleiding.

Floor zorgt ervoor dat ik met bijna geen angst in de stoel zit.

Als altijd: perfect

Geen enkele negatieve ervaring

Zorgvuldig en vriendelijk

Mondzorg Leerdam werkt vlot en accuraat. Pijnloze mondhygiëne behandeling en scherpe controle.

Goede ervaring.

Vriendelijke en vakbekwame mondhygiënist en tandarts.

goede praktijk

wten precies wat zedoen

Netjes op tijd, goed

dank voor de snelle reactie en repartie.

Zeer goed en mijn verzoek was geen probleem.

Zeer goede ervaring. Begripvol, vakkundig en aardig. Voor mij is ze een 10 ! Sorry, maar ik ben haar naam even kwijt

Fijne tandarts

Tandarts is heel duidelijk, vooral richting kinderen

Prima behandelingen

Mondhygiëniste stelt me op mijn gemak, is zeer vriendelijk, prima behandeling! Klaas ken ik al heel lang is me zeer vertrouwd hoop dat hij nog blijf werken voorlopig!

Relaxed en hoge kwaliteit

Senioriteit is en blijft belangrijk in de gezondheidszorg. Ervaring zorgt voor een professionele en ontspannen behandeling

Heel prettig

Freshta is een hele prettige en kundige tandarts, ze legt dingen duidelijk uit, is vriendelijk en werkt heel secuur. Ook met kinderen is zij erg vaardig.

Voorwaartsveld 5

4142 DA Leerdam

Over Mondzorg Leerdam

Mondzorg Leerdam is gevestigd aan de Voorwaartsveld 5 te Leerdam en is een moderne tandheelkundige en tandprothetische praktijk met vijf tandheelkundige kamers. De praktijk biedt alle behandelingen onder één dak.