Professioneel, persoonlijk, met bevlogenheid.

Dank u wel!

Goede behandeling

Zeer professionele mond mondhygiëniste.

altijd geweldig geholpen

Zowel voor het maken van een afspraak als tijdens bezoek altijd correct, vriendelijk en snel geholpen. Zeer professionele tandarts, helder in uitleg over de te volgen behandeling.

Denise is kundig tandarts. Patiënt vriendelijk

prettige ervaring

Zowel de tandarts als de assistente gingen heel goed om met mijn angst waardoor de behandeling meeviel.

Kundigheid

Kundig Graag iets meer vriendelijkheid

Heel vriendelijk

Heel vriendelijk en goed uitleg

Nvt

Goed, vriendelijke en professionele behandeling

Vriendelijke en professioneel behandeling met duidelijke uitleg. Ik werd goed op mijn gemak gesteld.

uitstekend

deskundige en vriendelijke tandarts en mondhygiëniste

Fijne tandarts, Sara, fijne mondhygiëniste

Zoals altijd fijn behandeld. Hopen dat Janine een blijvertje is!

Matig

Geplaatste healings waren te klein en tandvlees groeide er al snel overheen. Na 3 dagen door tandarts ,(TCG) nieuwe en grotere geplaatst.

Tandarts denkt met je mee

Goed geholpen . Behandeling in duidelijk overleg.

Prettig en zeer vriendelijk

Prettig en zeer vriendelijk

Ik zie er ieder kwartaal tegenop, maar ben blij als ik weer geweest ben. Top.

Mijn ervaring is zeer goed

Mijn ervaring is zeer goed. Zowel de tandarts als de tandartsassistente zijn zeer professioneel en deskundig op hun vakgebied.

Word altijd goed behandeld.

Ik ben weer goed geholpen en mijn protheses zitten prima

Kundige zorg en heel vriendelijke mensen.

Mijn tandarts Tringali heeft mij enige jaren geleden geholpen bij een zeer specialistische behandeling. Sindsdien draagt hij er zorg voor dat ik mijn bijdrage level om de resultaten van de behandeling mooi en goed te houden. Zeer betrokken tandarts.

Na eerste bezoek natuurlijk moeilijk te zeggen

Na eerste bezoek natuurlijk moeilijk te zeggen maar goede ervaring. Zeker beter dan vorige tandartsencollectief, dat is dan wel al duidelijk.

x

x

De ontvangst is zeer prettig en kordaat.

De behandeling heb ik als prettig ervaren en zeer deskundig.

Fijne communicatie, de vervolgstappen werden goed uitgelegd.

Fijne, rustige, meelevende tandarts. Goede samenwerking met assistente. Vriendelijk personeel.

Professor Pieter Willemstraat 21

6224 CC Maastricht

Over Mondzorg Maastricht

De praktijk van Mondzorg Maastricht in Maastricht staat garant voor mooie en gezonde tanden, voor goede mondzorg en alle tandheelkundige zorg onder één dak. De professionele praktijk met vier behandelkamers is gevestigd op loopafstand van Centraal Station Maastricht en het stadscentrum en derhalve uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken en materialen en gewerkt volgens de hoogste hygiënenormen.