naar tevredenheid geholpen

Afspraak altijd op tijd en zeer prettige behandelingen

Deskundige en vriendelijke mensen

Ze leggen uit wat ze doen en waarom, nemen hier de tijd voor en zijn behulpzaam en vriendelijk.

Snelle service

Op de laatste dag voor kerst een prothese snel gerepareerd

Op een prettige manier geholpen van mijn klacht.

Een onprettig gevoel was snel verholpen en dat voelde goed aan.

Goede begeleiding

Heel goede begeleiding ivm mijn angst voor de tandarts. Goede uitleg gekregen en zelfs een hart onder mijn riem gekregen. Ongelofelijk fijne ervaring geweest.

heel snel en vakkundig geholpen

Na een val waarbij mijn boventanden (kronen) uit mijn mond vlogen, zo zag ik dat gebeuren, hebben ze heel snel ervoor gezorgd dat ik me weer normaal op straat kon begeven.

zeer tevreden, snelle reactie, vriendelijk en deskundig personeel.

Vriendelijk en kundig

Positieve ervaring

Prima!

Prima behandeling gehad

Ik wordt er goed geholpen

Goede service afspraken mooi op tijd.

Vriendelijke mensen

Heel goed en vriendelijk,en goed uitgelegd wat er ging gebeuren.En ben blij tot de tand heel mooi gemaakt is.bedankt

Tot nu toe een prima zittend klikgebit

De implantoloog met assistente en de protheticus hebben prima werk verricht met implantaten en klikgebit in mijn onderkaak. Nu de bovenkaak nog.

Een fijne tandarts, eerlijk en altijd meedenkend

Prettige

Zéér kundige tandarts

Prima verzorgd

Zoals altijd prima verzorgd

Werd goed naar je geluisterd nam de tijd

Zijn met het gezin geweest nam de tijd en werd naar je geluisterd

Heel positief

Heel professioneel

Uitstekende service

Ik laat niet snel een review achter, maar deze praktijk verdient zeker een goede beoordeling! De tandarts gaat zeer kundig te werk. Voor iedere tandartsbehandeling slaan voor mij persoonlijk de zenuwen toe, maar desondanks voelt het daar prettig aan. Uiteraard is dit ook te danken aan de assistentes.

Heel goede voorlichting gehad.

Goed.

Snel en adequaat. Uitleg voldoende.

Vriendelijk en profesioneel

Tandarts en assistente zijn vakvrouwen, rustig vriendelijk en zorgvuldig. Sorry voor een van de volgende vragen, ik heb niet op de naam gelet.

Professor Pieter Willemstraat 21

6224 CC Maastricht

Over Mondzorg Maastricht

De praktijk van Mondzorg Maastricht in Maastricht staat garant voor mooie en gezonde tanden, voor goede mondzorg en alle tandheelkundige zorg onder één dak. De professionele praktijk met vier behandelkamers is gevestigd op loopafstand van Centraal Station Maastricht en het stadscentrum en derhalve uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken en materialen en gewerkt volgens de hoogste hygiënenormen.