Mijn ervaring met de tandarts en mondhygiënist op 18 september 2023 was uitstekend, heel goed. Ik wil MONDZORG MAASTRICHT daarvoor bedanken.

Zeer professioneel en vakkundig!

Bij Janine geweest voor een gebit reiniging. Zeer aangenaam en professioneel.

Ze hebben mijn probleem opgelost.

Positieve ervaring, betrouwbaar vriendelijk team.

Goede afspraak

Fijne professionele tandarts

Prima professionele dienstverlening. Tandarts en assistente zijn goed op elkaar ingespeeld. Aandacht voor de patiënt.

Pijnlijke verdoving

Dit keer was het zetten van de verdoving zeer pijnlijk.

Alle mondzorg aanwezig onder 1 dak

Alle mondzorg aanwezig onder 1 dak

uitstekend

uitstekend

Blij met Jeanine!

Prettig ontvangen en ik word altijd goed behandeld door Jeanine

Ik heb tot op heden altijd een goede ervaring gehad bij Mondzorg Maastricht

Heel vriendelijk personeel en tandartsen. Prettige begeleiding.

Heel goed

Zeer goed geholpen met een drukplek op het ondergebit

Ik kan alleen maar zeggen goede zorg

Great

They were really nice and attentive

Professioneel en vriendelijk

Persoonlijke aandacht.

Quick appointment for an issue with a tooth

Got an appointment the next day. The dentist made sure that the treatment was not painful.

Snel en prettig

Ik kon vlot terecht en eenmaal in de stoel werd mijn afgebroken kies snel en met duidelijke uitleg hersteld.

Superteam

Mijn tandarts en tandartsassistente zijn een superteam, Het lijkt wel een perfect op elkaar afgestemde geoliede machine

Good

Good

Prettig

Omdat ik al zeer lange tijd niet bij een tandarts was geweest moet ik toegeven dat het heel erg meeviel,waren heel duidelijk en zorgzaam.Deden heel veel moeite om uit te leggen hoe de behandelwijze verder gaat.

Mondhygiëniste Desiree is zeer secuur. Geeft goede uitleg over hoe het beste een tandeloze mond met implantaten te verzorgen.

Geweldig !

Ik was inmiddels overgestapt van en naar Tandarts Mondzorg Maastricht omdat ik op een gegeven moment zo bang was geworden voor mijn oude tandarts, ik ben voor de eerste keer behandeld door Tandarts G. Tringali en moet zeggen dat ik een aangename en een fijne behandeling heb gehad zonder pijn en angst te ervaren, hij stelt je zo op je gemak en op jou rust en verteld precies wat er van tevoren gaat gebeuren en neemt ook de tijd voor zijn Patienten wat nodig is ! echt aan te raden prima Tandarts !

Vriendelijk geholpen

Snel en onmiddelijk vakkundig geholpen waarvoor andere keren extra moest terugkomen..... Behandeld door Orson

Goede zorg om mijn gebit

Goede service vriendelijk en vakkundig team

Dit jaar veel pech gehad met een kroon en een brug die stuk gingen. Gelukkig kon ik snel terecht bij tandarts Tringali die mij goed geholpen heeft, uiteraard met de lieftallige assistente aan zijn zijde. Bedankt!

Zeer maar zeer tevreden

Zeer prettig veel en veel beter dan de dag er voor Ga liefste alleen nog als de zelfde assistenten daar is, wat dinsdags de 15 naast me zat aanwezig was maandag was zeer en zeer onpersoonlijk en onmenselijk Maar nogmaals blij dat ik dinsdags terug kon de dag erna

Professor Pieter Willemstraat 21

6224 CC Maastricht

Over Mondzorg Maastricht

De praktijk van Mondzorg Maastricht in Maastricht staat garant voor mooie en gezonde tanden, voor goede mondzorg en alle tandheelkundige zorg onder één dak. De professionele praktijk met vier behandelkamers is gevestigd op loopafstand van Centraal Station Maastricht en het stadscentrum en derhalve uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken en materialen en gewerkt volgens de hoogste hygiënenormen.