Had ik niet....

Alstuieft neet u mij.niet kwalijk en nier personlijk nemen. Ik heb veel respect voor alle balie medewerkers maar meestal.ze zijn.niet open en hebben een vooroordeel misschien heb ik ongelijk maar zo voelt het. Ik.had me niet gehoord gevoeld maar tandarts was uitstekend. Dank

Persoonlijke benadering en uitstekende uitleg en behandeling

Zeer gerustgesteld ben erg bang voor tandarts. Behandeling verliep prima.

ik heb een heel goede ervaring met Jullie

ik heb zeer goede ervaring met o.a. mijn protese.

Wacht tijd soms lang

Maar de vriendelijke is zeer goed

Heel goed.

Altijd bang geweest maar deze tandarts steld mij op mijn gemak. De angst zit er natuurlijk nog wel maar niet meer zo erg als voorheen.

Voor het doen van een second opinion was mijn ervaring snel en correct

Mijn ervaring was maar kort maar toch met een goede indruk. Tevens probeert de behandelaar probleemoplossend te werken, echter dit gebeurt bij een volgende afspraak waar ik veel van verwacht.

De behandeling was rustig, zeer nauwkeurig en relevant

Op internet was ik enige dagen eerder herinnerd aan mijn afspraak voor mijn eerste controle. De kennismaking met de spaanse (?) tandarts was door middel van enige korte vragen. De controle was rustig en nauwkeurig. Het verwijderen van tandsteen gebeurde aan alle tanden. Mijn gebit werd schoon en verzorgd, veel beter dan door mijn vorige tandarts.

goed bijhouden

controle is uitstekend

Respectvolle bejegening door kundig personeel

Ik voelde mij serieus genomen, ik voelde mij veilig en werd meegenomen in de behandelmogelijkheden. Zo prettig voor zover dat mogelijk is bij de tandarts.

Goede kwaliteit en oog voor kinderen

Mijn ervaring met dr Tringali is dat ik snel en goed wordt geholpen. Mijn kinderen gaan ook graag naar hem toe en hij stelt ze op een zeer professionele manier gerust.

Zijn nog niet veel veranderingen in mijn gebit geweest. Dus vandaar dat ik moeilijk kan beoordelen.

Tot zover goed

Het was nog maar mijn 1e korte kennismaking en prescan voor een mogelijk uit te voeren behandeling. Ik kan er dus nog weinig van zeggen.

Controle

Jaarlijkse controle verliep prima

x

x

Een geweldige tandarts en assistent, zo doorgaan.

Hele lieve kundige medewerkers.

Een hele fijne relaxte tandarts.

Goed en snel geholpen, nooit wachten of problemen en super vriendelijke medewerkers :)

Goed en snel geholpen, nooit wachten of probleem tijdens afspraken maken, proberen flexibel mee te kijken en super vriendelijke assistente en tandarts! Persoonlijke klantvriendelijkheid :)

Nvt

Nvt

Fijne ervaringn

Super aardige tandarts en de klus is snel geklaard

Goede communicatie

Personeel van de balie is erg vriendelijk en stelde mijn moeder gerust, aangezien mijn moeder erg zenuwachtig was . Ook de tandarts vond ik erg professioneel en gaf duidelijke uitleg wat er allemaal ging gebeuren .

heel goed

Altijd vriendelijk en ik voel me er op mijn gemak. Verder heel deskundig.

heel goed

keurig netjes, ook het eventuele wijziging van datum indien nodig. behandeling zeer netjes en correct. een min punt; de uitleg over het wat en hoe van de behandeling of hoe het verder moet is voor mij persoonlijk zeer onduidelijk.!

Snel klaar

Een half jaar is sneller voorbij dan je lief is. Maar oké, ik laat mijn gebit halfjaarlijks reinigen met verdoving. De helft boven en onder en kom een week later terug voor de andere kant. Ik zie er tegenop maar het is snel gebeurt.

Goede mondzorg en vriendelijke adequate behandeling

Ik werd snel en efficiënt geholpen. Tandarts en assistente zijn een goed op elkaar ingespeeld team.

Professor Pieter Willemstraat 21

6224 CC Maastricht

Over Mondzorg Maastricht

De praktijk van Mondzorg Maastricht in Maastricht staat garant voor mooie en gezonde tanden, voor goede mondzorg en alle tandheelkundige zorg onder één dak. De professionele praktijk met vier behandelkamers is gevestigd op loopafstand van Centraal Station Maastricht en het stadscentrum en derhalve uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken en materialen en gewerkt volgens de hoogste hygiënenormen.