Prima vakman boven en onder prothese en tot nu toe geen klachten.

Goede en vriendelijke tandarts

Duidelijke uitleg, professionele praktijk. En tandarts zeer aardig.

Stukje van kies afgebroken en dit is razendsnel keurig hersteld !

Maandagochtend om 09:30 gebeld en om 16:45 uur al vakkundig hersteld.

Geruststellend

Fijn

Het was fijn want ze stelde me goed gerust, ik ben namelijk echt bang voor de tandarts en dit was me eerste gaatje dus ik vond het heel spannend maar ze legde het goed uit en hielde het luchtig

Netjes en terzake kundig.

Professioneel personeel. Netjes en correct.

Prima behandeling

Goed en deskundig geholpen door tandarts én assistente

intake appointment is very expensive

the intake appointment is quite expensive for what it is: a very short consultation. prices for dental care in the netherlands are quite expensive and while not being directly the practice that regulates these, they should try to facilitate the checks for people.

• Would you recommend us? No
  • When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend) 4
  • May we contact you about your review? No

Vriendelijk Behulpzaam

Vriendelijke ontvangst. Tandarts houdt rekening met je en blijft rustig. Fijne behandeling.

Quick Response

I suspected a cavity after certain pain , I needed a check up and dr. consultation. I had an early appointment which went smooth and easy

• Would you recommend us? Yes
  • When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend) 10
  • May we contact you about your review? Yes

Professioneel geholpen

Eerste bezoek aan deze tandartspraktijk. Goed en professioneel geholpen

Altijd goede service.

Ik word altijd goed geholpen door tandarts Giorgio Tringali. Hij en zijn team hebben enkele jaren geleden mij zorg verleend die veel verder ging dan gebruikelijk, en zorgen er bij elk vervolgbezoek voor de juist follow-up. Zeer goede service van zorgzame mensen, en een zeer goede tandarts Tringali.

Zorgvuldig gewerkt, goede adviezen.

Prettig contact, geen wachttijd, goede verzorging en adviezen.

Ik ben heel tevreden

Illes goed

Deskundig, rustig en vriendelijke behandeling

De manier van werken is aan een ieder aan te bevelen. Ik weet helaas niet de naam van de behandelend arts maar ik zou haar aan een ieder die het vraagt aanbevelen. Heel vriendelijk en deskundig

Perfect geholpen

Blij dat ik naar deze tandarts ben gegaan.

Excelent service

2nd visit and really happy with the service.

• Would you recommend us? Yes
  • May we contact you about your review? No

Zeer positief

Duidelijk en rustige uitleg, gaat een stapje verder!

Had vreselijke angst voor de tandarts die angst is weggenomen toen ik voor het eerst bij jullie kwam eerst bij tandarts Fatima nu bij Denise super lieve tandartsen.

Correcte en snelle behandeling

Had een voortand gebroken en gebeld ,kon gelukkig meteen een uur later langskomen. Meteen behandeld en een half uur later kon ik weer lachend naar buiten

Alles ok

Netjes op tijd en behandeling in overleg

goed eerste gesprek

dit was een kennismaking gesprek, binnenkort mijn eerste behandeling

Zoals altijd zeer tevreden

Gelukkig had ik geen gaatjes

Snel en pijnloos

De tandarts heeft een van mijn verstandskiezen verwijderd. Dit gebeurde snel en pijnloos. In totaal nam de hele procedure amper 10 minuten in beslag. En nadien heb ik er heel weinig ongemak van gehad. De wond is goed aan het genezen. Ben niet alleen over dit bezoek maar in het algemeen heel tevreden over mijn tandarts en de assistentes. Heel vriendelijk en kundig. Ze zullen nooit iets doen als het niet echt nodig is. Dit vind ik een prettige gedachte in een tijd waarin toch ook alles duurder wordt. Kortom: zeer tevreden!

Professor Pieter Willemstraat 21

6224 CC Maastricht

Over Mondzorg Maastricht

De praktijk van Mondzorg Maastricht in Maastricht staat garant voor mooie en gezonde tanden, voor goede mondzorg en alle tandheelkundige zorg onder één dak. De professionele praktijk met vier behandelkamers is gevestigd op loopafstand van Centraal Station Maastricht en het stadscentrum en derhalve uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken en materialen en gewerkt volgens de hoogste hygiënenormen.