Lekker snel!

Vlak voor de bevalling mijn vulling verloren door een kauwgompje.. maar gelukkig kon ik een week later snel terecht en binnen een kwartier stond ik weer buiten. Helemaal gerepareerd. Super fijn in een hectische tijd met een newborn. Toppers!

Heel goed

Heel goed

Fijne tandarts, nooit pijnlijk

Fijne tandarts, nooit pijnlijk

Vriendelijk, snel en correct geholpen.

Vriendelijk, snel en correct.

goed geregeld

uitstekend

Tevreden

Prima behandeling , tevreden

alles prima, goede service

Ik was heel tevreden met de behandeling

Goed geholpen

Goed geholpen. Liep alleen 25 min uit.

Prima zorg en behandeling, neemt de tijd om het zorgvuldig te doen.

Prettige en adequate behandeling.

Prima in orde

Anneke al jaren mijn mondhygiënist altijd vriendelijk en goed werk afleverend. Heerlijk als tanden en kiezen weer lekker schoon zijn.

Super.

Super goede behandeling. Deskundig en geduldig.

is goed

Vriendelijke mensen

Oké

Best

Helemaal goed

Ging snel, 3 min in de stoel. Waren geen bizonderheden.

Naar aanzien van de snelle behandeling, ben ik brnieuwd naar de rekening!

Prima op afspraken tijd

Goed en verzorgde behanding

Altijd weer blij dat ik naar huis mag

Tandarts zelf geen probleem, geen angst voor Maar de mondhygieniste is voor mij zo’n nachtmerrie Een drie kwartier een zeer pijnlijke en in totale stilte doorbrengen, zonder afleiding van een muziekje, is echt voor mij killing

Heel erg tevreden hoe mondhygieniste Ankie mij behandeld heeft.

Fijne en kundige tandarts .

Zeer snel geholpen bij accuut probleem op doorreis

Was met schip onderweg, flinke ontsteking, werd direct geholpen. En omdat ik toch al een nieuwe tandarts in een havenplaats zocht, ook direct klant geworden. De behandeling zelf was prettig en erg vriendelijk.

Prettige ervaring

Tandarts Hiemstra nam alle tijd voor mij. Ik had zelf een andere visie over mijn gebit maar Hiemstra zag andere mogelijkheden.

Lieve, kundige vrouw

Komt mijn wensen tegemoet TOPPERTJE

Cynthia Lenigestraat 22

8754 CD Makkum

Over Mondzorg Makkum

Bij Mondzorg Makkum in Makkum zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!