Het lijkt me enigszins onzinnig om na een eerste en korte ontmoeting een beoordeling te vragen, maar Gabriel Wempe lijkt me een uitstekend vakman.

Goed is goed

Goed is goed

Meer dan tevreden.

Uitgebreide gebitsreiniging en prima voorlichting door de preventie-assistente.

Prima behandeling

Ik kende de nieuwe tandarts nog niet, maar hij heeft behandeling prima uitgevoerd.

Feestje

Voor de eerste keer met de kinderen naar de tandarts werd een echt feestje. Ze mochten bij elkaar in de mond kijken met een spiegeltje en de stoel als glijbaan gebruiken. 2 hele blije kinderen die de volgende dag wel weer wilden. Top ervaring!

Hartelijke praktijk

Ik voel me altijd op mijn gemak en je wordt als patiënt echt gezien.

Goeie behandeling door tandarts

Na enkele jaren geen tandarts te hebben gezien kwam ik hier in de praktijk terecht en voelde mij zeer op mijn gemak. Heel fijn, ondanks de twee kapotte kiezen.

Mondhygieniste en tandarts achter elkaar, prima gepland en prima behandeling.

vriendelijk en deskundig

Ik heb een fijne ervaring

Ja een goeie service

Prima!

Fijn dat het zo snel kon!

Zoals al jaren ben ik heel tevreden

Mooi elke keer op tijd en weer met een schoon gebit naar buiten. Vriendelijk personeel.

het was prima

het was vlekkenloos

plezierig

Snel en goed geholpen.

prima geholpen

2 kiezen getrokken is rustig en pijnloos gedaan

Nog wel gevoelig na morgen een week geleden,,maar dat komt wel weer goed

Een kies getrokken ging helaas een beetje moeilijk,,,maar het is gelukt !

Naar mijn idee, heel deskundig

Vriendelijke mensen,duidelijk uitleggen wat ze gaan doen

Zeer aangenaam en dat bij een tandarts! Vriendelijk, deskundig en correct

Kundig en vriendelijk.

Zie hiervoor.

Snel en vakkundig geholpen

Op afgesproken tijd aan de beurt en goede uitleg van de tandarts

Vriendelijk personeel en wordt altijd goed geholpen

Vanwege mijn grote angst voor de tandarts/mondhygiëniste houden ze erg rekening met mij en zijn ze erg geduldig, heel fijn!

Prettige ervaring.

Voelde mij welkom. Nemen de tijd voor je.

Prettige ervaring

Zeer prettig,

Cynthia Lenigestraat 22

8754 CD Makkum

Over Mondzorg Makkum

Bij Mondzorg Makkum in Makkum zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!