Vertrouwd bij Anneke

Duidelijk en vertrouwd bij Anneke! Al jaren !

Helemaal oké

Vriendelijk. En een stukje persoonlijke aandacht. Bezoek mondhygiënist maakt het zo wel dat je gewoon gaat. En ik heb er ook baat bij Dus gewoon. Goed :)

Een goeie ervaring

Als heel goed

Competent en zeer vriendelijk

Ik kreeg dezelfde dag een afspraak om een ​​gebroken tand te behandelen. Ik was altijd een patiënt met angst. Dit was de tweede behandeling bij Mondzorg Makkum.Ik voelde me heel goed verzorgd en ik was eigenlijk ontspannen. Een zeer goede tandarts.

Jammer dat de balie best wel veel “onbemand “is

Klantvriendelijk en uitmuntende expertise.

Zeer onder de indruk van kennis, klantvriendelijkheid en expertise van deze tandarts en assistente. Complete gebitsrenovatie was nodig en ziet er uit als nieuw. Van tevoren duidelijk overleg gepleegd over de uit te voeren werkzaamheden in een voor mij als klant zeer duidelijke taal. Ook de mondhygïeniste verdient een pluim voor haar expertise en klantvriendelijkheid. Ik kan deze praktijk zeker aanbevelen en kom met plezier (ja, je kunt echt met plezier naar de tandarts) terug.

Alle medewerkers vriendelijk, accuraat. Je wordt als patient gezien en gehoord.

Noodzakelijk kwaad

Blijft een pijnlijk gebeuren, daarom verdoofd! Maar ook de prikjes waren behoorlijk vervelend deze keer

Vriendelijke Tandarts en tandartsassistente.

Goed!

Altijd goed

Dat zeg ik altijd goed

toppie daar

snel en goed gedaan

Prima tandzorg

Prima tandzorg, goede service

Grote stress van tevoren voor verdoving en behandeling was niet nodig geweest. Ging eigenlijk heel relaxed

Ik werd goed geholpen. Ze waren vriendelijk.

goed geen klachten

heeft goed voldaan.

Ik heb een goeie ervaring gehad bij de tandarts.

Ik heb geen toelichting. Ik heb het goeie ervaring gehad bij de tandarts.

Goede behandeling

Al jarenlang goede behandeling.

Heb het als goed ervaren…. Vriendelijk, kundig en rustig….

Rustige manier van werken

Tandarts is belangstellen naar jou wel en wee, en werkt rustig, sfeer is prettig.

Vriendelijk en grondig

Vriendelijk en grondig

Helemaal prima!

Vriendelijk behandeld,kon rustig vertellen wat ik kwijt wilde.

Score zegt genoeg

Zie score

Goede eerste impressie

Heb een intake afspraak bij de tandarts gehad dus nog weinig ervaring. Dit verliep vriendelijk, efficient,op tijd en er wordt meegedacht (ivm reisafstand) Vrijdag al naar de mondhygieniste.

Prima geholpen

Cynthia Lenigestraat 22

8754 CD Makkum

Over Mondzorg Makkum

Bij Mondzorg Makkum in Makkum zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!