Traditie

Voor derde jaar vast onderdeel van de vakantie week

Vriendelijke mensen

En kom er al lang tevreden mee

Ben erg Te vreden .

Thandarts en Personeel vriendelijk dus ik te vreden.

Ik kreeg een goede behandeling.

Ik ga niet graag maar de behandeling was goed te doen en mijn gebit is weer goed nagekeken en schoongemaakt.

Op m'n gemak gevoeld

Ze luisterden naar mijn opmerkingen

Altijd goed Henk is de beste,

Zie boven

Snel en effectief

Na bellen snel aan de beurt, en direct opgelost

Prima controle.

Ze doen moeilijk

Ze doen moeilijk omdat ik mijn brug bij een andere tandarts heb laten herstellen omdat zij dat niet wilden

Heel goed

rustig te werk en stelt je op je gemak

Bij pijn wordt er direct gestopt en wordt het weer rustig aangepakt de tandsteen er voorzichtig weggehaald.

Bijzonder vriendelijk en zachtaardig.

Was eerste controle afspraak.

Dik in orde

Mijn tandsteen is weer keurig en pijnloos verwijderd. Anneke is een vakvrouw .

Prima in orde

Gebit weer helemaal schoongemaakt door Anneke Hele goede en vriendelijke mondhygiënist

Vriendelijk

Snel en vakkundig geholpen

Er was een stukje van mijn kies afgebroken. De volgende ochtend meteen gebeld en er was nog een gaatje vrij die dag. In alle rust en zeer vakkundig is mijn kies gerepareerd.

Mooi op tijd en mijn tanden zijn weer schoon

Veel aandacht

Gabriel geeft mijn dochter vertrouwen en rust

Vriendelijk, snel en goed geholpen

Ondanks mijn angst alles prima

Ik ben ontzettend bang voor de tandarts/mondhygiëniste en daar wordt elke keer prima rekening mee gehouden. De laatste keer, nadat er een stuk van m'n kies afgebroken was en ik in paniek belde, ben ik ook heel lief te woord gestaan door de telefoniste die af en toe invalt, ik voelde mij serieus genomen, ook tijdens de behandeling.

Op tijd aan de beurt. De tandarts neemt de tijd voor je en je wordt met respect behandeld en dat geeft een fijn gevoel

Super tevreden.

Met een word super goed en professioneel.

Prima kan het niet anders omschrijven

Cynthia Lenigestraat 22

8754 CD Makkum

Over Mondzorg Makkum

Bij Mondzorg Makkum in Makkum zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!