Duidelijke en vlotte behandeling

goede behandeling

Goed en vakkundig geholpen

Goed geholpen

snel geholpen en duidelijk advies.

Vriendelijk en snel geholpen

Goede mondzorg

Altijd vriendelijk en kundige vakmensen .

vriendelijk en professioneel

Keurige praktijk, vriendelijk, persoonlijk en professioneel

Vriendelijk en professioneel

Altijd een goede ervaring bij de tandarts in Makkum.

Erg goed

Erg goed... Waar ik in de afgelopen jaren wat moeite mee had is de wisselingen van verschillende tandartsen.

Mijn ervaring was goed .

Henk Bies was rustig en ontspannen, nam de tijd . Dat voelde positief voor mij.

Deskundig en vriendelijk

Zie boven

Goed is goed

Nvt

Prima contole-afspraak gehad. Goed uitgelegd wat er moet gebeuren

Fijn dat ik een afspraak kon maken om binnenkort mijn losse vulling te laten repareren. Vriendelijke mensen hoor!

Vriendelijk, bekwaam

Fijne en vriendelijke tandartsen

Ik ga hier nu 1 bijna 2 jaar naar de tandarts met het hele gezin. En ik ben heel erg tevreden. Vriendelijke tandartsen, ook voor de kids die jong zijn. Gaan met plezier naar de tandarts. Vriendelijke tandartsassistentes. Mondhygiëniste zijn we zeer tevreden over. Kortom heel erg tevreden.

Werd vriendelijk ontvangen

Werd goed voorgelicht

Anneke is top!

Op tijd, vriendelijk en goed.

Schoon

Vakkundig en gedegen tandsteen verwijdering.

Vriendelijk, goede zorg

Op tijd, kwaliteit, vriendelijk - positieve ervaring

Gewoon goed

Vriendelijk en professioneel

Altijd correct en vriendelijk en verstand van zaken

Zeer vakkundig en bovendien heel vriendelijk

Ik ga niet echt met plezier naar de tandarts, maar hier is het prima. Bedacht me van de week wel dat het misschien wel fijn is om naar een muziekje te kunnen luisteren.

Hallo, door Anneke mijn tandsteen laten weghalen. Uiterst voorzichtig gedaan zonder uitschieters die echt pijn deden. Ben daar zeer tevreden over.

Cynthia Lenigestraat 22

8754 CD Makkum

Over Mondzorg Makkum

Bij Mondzorg Makkum in Makkum zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!