tanden reinigen snel en pijnloos en prettig contact.

Leuk, aardig en vriendelijk

Terwijl ik een bezoek altijd heel spannend vind

behandeling goed maar afspraak slecht

Bijna ieder jaar worden de afspraken veranderd ophef laatste moment! Daardoor moet ik alles omzetten en de wacht-termijn voor de volgende behandeling is dan weer verschoven van 28 feb naar 17 april en dan tot overmaat van ramp is de mondhygiënist ziek geworden. Na Carla heb ik geen vaste mondhygiëniste meer en dat is jammer ( wisselingen zijn niet altijd fijn).

zorg met aandacht voor client

aandacht voor client

Was geweldig

Ik was zenuwachtig,ze kwamen rustig over, daardoor werd ik ook rustig,En een goede uitleg.

vriendelijk, deskundig en snel

zie hierboven

Goed geholpen

Alleen jammer na het maken van nieuwe kiezen ,,is me na 1 dag mijn hoektand afgebroken,,,

Adequate wijze waarop mijn kroon is teruggeplaatst

Zoals in de kop is aangegeven

Na een stroef begin, een prima behandeling gehad

Ik ga niet teveel in details, maar na het eerste behandelingsbezoek van mijn vrouw, heb ik een mail gestuurd met wat opmerkingen over het bezoek. Dit heeft het team en de behandelend Endodotoloog Sarah goed opgepakt. Ben telefonisch benaderd en we hebben gesproken over mijn opmerkingen. Tweede behandelingsbezoek verliep vlekkeloos. Er is goed naar mijn vrouw geluisterd en er is adequaat en empathisch gereageerd. Speciale dank ook aan de assistente Anne, die mijn vrouw ook bijgestaan heeft bij de kaakchirurg. Dank aan Daphne, de Praktijk Coördinator die mijn mail goed heeft opgepakt en opvolging heeft gegeven. En last but not least, dank aan Sarah die uiteindelijk de behandeling tot grote tevredenheid heeft uitgevoerd.

Wederom mijn angst overwonnen

Beste tandarts voor mij. Zo geduldig, en respectvol.

Uitstekende service

Persoonlijke benadering, vakkundig en servicegericht

Deskundig, vriendelijk en klantgericht

met bovenstaande is alles reeds gezegd.

Gehele behandeling zeer goed verlopen.

In voldoende mate tevredenstellend

Niets aan toe te voegen

Ik ben super bang maar de mondhyginiste heeft me helemaal op mijn gemak gesteld topper

Over het personeel alleen maar lof. Alleen moet je er altijd eindeloos lang wachten in de wachtkamer. Tel bij je afspraak maar zeker een half uur wachten bij. Dat is vaak heel irritant.

My doctor is great, but your logistic parameters can be optimised

I enjoy talking to my main dentist (female, forgot the name). She is great and answers to all my questions. I don't enjoy the fact that every patient is giving 10 or 15 minutes. That makes every appointment felt rushed and I that I am not welcomed in asking additional questions after my check up.

• Would you recommend us? Yes
  • When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend) 8
  • May we contact you about your review? Yes

Deskundige mensen

Deskundigheid, goede service. Vriendelijk personeel

Snel en goed

In het weekend brak een stuk kies af. Het was niet scherp en het deed geen pijn. Daarom wilde ik het liefste naar mijn eigen tandarts. Dat was de donderdag daarna mogelijk. Mijn kies is nu weer zoals daarvoor.

Minder

Minder. Ander tandarts doen niet veel, ze had mn tand een vulling in kunnen dien. Maar nee andere keer terug komen. Dus extra betalen. Belachelijk

Heel goed

Positive

zeer goed

ben heel tevreden

Op en top zorgverlening

Gerustgesteld en vol vertrouwen heb ik de behandeling ondergaan door de vriendelijke en deskundige zorg die ik heb mogen ontvangen. Hartelijk dank daarvoor.

Goed.

Ontzettend vriendelijke medewerkers. Tandarts gaf goed uitleg. Alleen helaas voor mij veel te duur voor 1 implantaat.

Dr H van der Hoffplein 1

6162 BG Geleen

Over Mondzorg Sittard-Geleen

Mondzorg Sittard-Geleen in Sittard-Geleen staat garant voor mooie en gezonde tanden. De professionele praktijk met drie behandelkamers is gevestigd op de Zorgboulevard in het Zuyderland ziekenhuis, boven de apotheek op de eerste etage. Evenals het ziekenhuis is de tandartspraktijk state of the art. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken en materialen en gewerkt volgens de hoogste hygiënenormen.