Heel tevreden!

Super tevreden! Ik ben doodsbang voor alle behandelingen. Maar ze hebben me echt op mijn gemak gesteld. Verteld tijdens de behandeling wat ze precies aan het doen waren. Namen de tijd om goed te kijken of de verdoving optimaal werkte. Nog nooit meegemaakt! Werkwijze voelde ook relax alsof ze alle tijd voor me hadden. Heel prettig!

Mijn ervaring is goed ,alleen vind ik dat er best vaak wisseling van personeel is. Ik ben bij Sarah de tandarts geweest.

Goede ervaring

De ervaring was goed. En duidelijke uitleg

Zeer goed geholpen vriendelijk personeel

Goed geholpen

Goed en vlot geholpen door de tandarts en de mondhygiëniste. Wel jammer dat we achteraf via de assistente moesten horen dat de tandarts vertrekt bij jullie.

Kon gelijk terecht. Dit heb ik als zeer prettig ervaren

Dank je wel Lizzie!

Hele goede ervaring! Lizzie is een uitstekende mondhygiëniste en zeer bekwaam! Ze stelt je op je gemak, ze doet haar werk met liefde, geweldig!

Ik ben er slechts 1 keer geweest, dit is te weinig om iets over te zeggen

Vriendelijke medewerksters. Geven goed uitleg op vragen.

Vriendelijk

Vriendelijk ontvangen en mijn tandprothese is snel en goed gerepareerd

Uitstekende zorg door lieve mensen

Zowel bij de mondhygiëniste als bij de tandarts zeer vakkundig maar ook zeer zorgzaam en lief geholpen. Ik heb ontzettende angst en daar houden ze rekening mee.

Snel geholpen

Ik werd snel geholpen wat ik wel prettig vind. Alles was in orde

Ging netjes en snel

Iedereen was erg behulpzaam en alles werd goed uitgelegd

Prima team

Goede uitleg, voor een leek begrijpbaar.

Zeer professioneel, meedenkend en meedenkend!

Groot compliment voor receptioniste Wendy. Zij deed haar uiterste best om voor mij op korte termijn een afspraak te maken bij de tandtechnicus. De tandtechnicus geeft veel ruimte om mee te denken in een oplossing, fijn dat op korte termijn een afspraak gemaakt kon worden met de tandarts. Toch een puntje van kritiek. Tijdens de behandeling door de tandarts is de deur naar een werkruimte open en kunnen medewerkers de tandartsbehandelkamer in kijken, hetgeen dan ook gebeurd. Vanuit privacy overwegingen zou deze deur dicht gedaan kunnen worden als de tandarts een patiënt in de behandelkamer heeft.

Heel goed

onverantwoordelijk

Te veel afspraken zonder resultaat

Prima tandarts en mondhygiëniste

Rustig, stellen je op je gemak, vertrouwenwekkend. Het zou een 10 kunnen zijn, ware het niet dat ook deze tandarts weer vertrekt. Het blijft maar doorgaan daar. Wellicht tijd om ons heil elders te zoeken.

Nieuw

Ws een in teek gesprek kan nog niet beoordelen

Zeer kundige tandartsen en mondhygiënisten

Mondzorg Sittard is een fijne praktijk met kundig personeel. Wel erg jammer dat Tandarts Goldberg weggaat. Ook de mondhygiënist is kundig.

Grote ingreep, weinig napijn

Afgelopen week 4 wortelkanaalbehandelingen gekregen aan een kies. Wel lang in de stoel moeten liggen (2 uur +), met de mond open. Dit was wel op het einde zwaar. Ook begon de narcose uit te werken. Maar werkelijk complimenten voor de arts. Alles is heel goed verlopen en weinig napijn gehad.

Blij dat ik deze keuze heb gemaakt

Goede service. Vriendelijk personeel

Goed voorgelicht over mogelijke behandelingen.

Heel goed behandeld

tevreden

beleefd, geduldig en professioneel

Vriendelijk en Duidelijke uitleg van de Tandarts

Bij de receptie zat er deze keer 's middags niemand misschien door ziekte. De tandarts moest deze keer alles zelf doen, zoals het inplannen van de volgende afspraak.

Dr H van der Hoffplein 1

6162 BG Geleen

info@mondzorg-limburg.nl

Over Mondzorg Sittard-Geleen

Mondzorg Sittard-Geleen in Sittard-Geleen staat garant voor mooie en gezonde tanden. De professionele praktijk met drie behandelkamers is gevestigd op de Zorgboulevard in het Zuyderland ziekenhuis, boven de apotheek op de eerste etage. Evenals het ziekenhuis is de tandartspraktijk state of the art. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken en materialen en gewerkt volgens de hoogste hygiënenormen.