Neutraal

Het was kort en bondig. Weinig info vooralsnog bij de eerste intake. Ik wacht vervolgafspraak af.

goede ervaring

Vriendelijke tandtechnieker en secretaresse. Het heeft wat tijd in beslag genomen, maar het eindresultaat mag er dan ook zijn..

Super , duidelijke uitleg gekregen

Voor t eerst in 3 jaar weer in een tandarts stoel gelegen. Angst blijft er altijd, maar met duidelijke uitleg over hoe en wat te doen voel ik me op m’n gemak.

Zeer vriendlijk, zeer professioneel

Zeer vriendlijk, zeer professioneel

Goede service nadat mijn oude vulling was gebroken kon ik dag erna gelijk al terecht. Niks noodvullingen nee gelijk wordt een gewone vulling geplaatst. Altijd goede adviezen altijd vriendelijk team.

Snel geholpen, collega was ziek dus moest weer asn het werk. Er werd echt moeite gedaan.

Ben helemaal tevreden

Vriendelijke

Ben heeeeeeellllll bang en ze hebben er veel begrip voor super Ze kijken echt wat de mensen willen

In één keer alles geregeld

Ik was heel bang om naar een tandarts praktijk te gaan. Op aandringen van mijn man zijn we naar Mondzorg Sittard - Geleen gegaan. Hij is hier ook geweest voor zijn gebit. We kunnen de auto goed kwijt, in de parkeergarage. Bij binnenkomst werden we goed ontvangen, kregen een lijst om gegevens in te vullen. De tandarts kwam ons al snel ophalen, ze stelde me op het gemak, keek mijn gebit na en gaf aan wat er moest gebeuren. Ze gaf advies, wat ik kon doen e.d. Later aan de balie werden er direct de nodige afspraken gemaakt. Nu weet ik tenminste wat er gaat gebeuren en wanneer dit plaats vindt

Zeer goed behandeld

In een woord prima

Goed ontvangen en top behandeld

Zie hierboven

Prima ervaring

Snelle aanmelding als nieuwe patiënt, zonder veel administratieve poespas. Snelle afspraak voor intake en behandeling. Behandeling vriendelijk en efficiënt. Gezellige wachtruimte.

De beste ervaring tot nu toe

Zeer kundig en veel aandacht voor patiënt

Ik ben heel tevreden

Heel tevreden

Fijn geholpen goede behandeling 100% meegevallen en ook dat je een eigen keuze daarin hebt en personeel is er ook top!!!

Prima !

Prima ervaring en goede duidelijke uitleg ! Top !

Eerste indruk is zeer goed

Komt de afgesproken tijd goed na.

Profesioneel behandeld

klant gerichtheid

prettige behandeling en goede onderlingen afstemming

Onvriendelijk, brutaal, vreselijke plaats

Bij de balie is meteen discriminatie, omdat ik ben zwaar slechthorende kwam ik langs voor maken van afspraak voor kennismaking, mocht ik niet bijten corona scherm praten,is geen coronamaatregelen op dit moment,naar mijn vraag wat is de naam van assistente werd gezegd dat is mijn zaak niet,en de achternaam van de tandarts mocht ik ook niet weten, terwijl hebben ze wel afspraak gemaakt, vreselijk

Vriendelijk ,goed geholpen

Vriendelijk personeel, goed en duidelijke antwoorden van mijn vragen.

Vakkundig

Goede zorg gehad

Gewoon goed

Heel goed

vriendelijke en geduldige benadering

op tijd, vriendelijk aan de balie, vriendelijke en professionele behandeling

Hele goede service

Tandartsbezoek is nooit leuk. Maar dankzij vriendelijk bekwaam personeel dat ook nog maatwerk toepast kan ik Mondzorg zeker aanbevelen

Dr H van der Hoffplein 1

6162 BG Geleen

Over Mondzorg Sittard-Geleen

Mondzorg Sittard-Geleen in Sittard-Geleen staat garant voor mooie en gezonde tanden. De professionele praktijk met drie behandelkamers is gevestigd op de Zorgboulevard in het Zuyderland ziekenhuis, boven de apotheek op de eerste etage. Evenals het ziekenhuis is de tandartspraktijk state of the art. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken en materialen en gewerkt volgens de hoogste hygiënenormen.