Heel tevreden.

Klant vriendelijk, gewoon goed!

Vriendelijke en goede zorg.

Maakte me zorgen of het wel goed zou komen maar ben gerustgesteld en heb nu weer vertrouwen. Wat nu nog nodig is, naast deskundige hulp, geduld.

Nvt

Super fijne tandartsen praktijk

Heel leuk team personeel en duidelijke uitleg. Nemen alle tijd voor je.

Prima behandeling.

Professioneel en vriendelijk personeel. Ik ben zeer tevreden.

Erg deskundig

De vrouwelijke (Iraanse?) tandarts die ik had in de vestiging ziekenhuis Sittard was erg deskundig, vriendelijk ook, ze maakte geen (te) haastige indruk maar nam normaal de tijd voor mijn vragen. Omringd door 2 vriendelijke assistentes.

Wordt er altijd goed en fijn geholpen

Ze luisteren altijd naar je En je kunt er meestal meeten terecht voor pijnklachten

heel erg goed

probleemlose medewerkers, goede uitleg, uitermate vriendelijk

Mondzorg heel goede praktijk.

Ik ben zeer tevreden over de tandarts en mondzorg.

o.k.

de benadering is heel plezierig. de behandeling is ook prima naar wens verlopen.

Gewoon oké

Gewoon oké

Bij mondzorg Sittard Geleen onder behandeling geweest voor levering van volledig kustgebit bovenkaak. Vooraf goede informatie en begroting ontvangen omtrent verrichtingen en levering kunstgebit. Eerste dag even wennen, daarna een prima resultaat. Dank je wel Jaimy !

Onprofessioneel.

Je maakt een afspraak, je bent op tijd en vervolgens moet je ontzettend lang wachten voordat je naar binnen mag.

Heel positief

Voor de 1e keer als nieuwe klant in Sittard geweest. Personeel was erg vriendelijk en de tandarts was heel geruststellend.

Snel en vriendelijk

Ik was snel en op tijd aan de beurt. Ben goed en voorkomend behandeld. Er word ook mee gedacht over behandeling en planning.

Uitstekende dienstverlening

Controle werd door de arts naar tevredenheid uitgevoerd.

Zeer goede tandarts en mondhygiëniste! Voorheen altijd bang geweest voor de tandarts maar door mondzorg haar goede zorgen kijk ik er nu altijd juist naar uit.

geweldig

naar de tandarts is natuurlijk nooit leuk, maar als je als mens behandeld wordt en alles wordt goed uitgelegd maakt het dat alleen maar makkelijker. Ze proberen altijd een oplossing te bedenken die goed voor jou is en voor je portemonnee. Vanaf binnenkomst staan ze voor je klaar. Uitstekende praktijk

Prima gegaan

Deskundig en hulpvaardig

Communicatie aandachtspunt

Ik ben vorige week twee naar een afspraak moeten komen omdat er iets niet goed ging in de communicatie tussen kaakchirurg tandtechnicus en tandarts en uiteindelijk moet er nu nog een afspraak komen met de implantoloog. Dit had beter gekund

Leuke ervaren mensen

Ik zocht een andere tandarts omdat ik zonder tandarts kwam te zitten wegens een faillissement. Dit heb ik bij jullie gevonden. Prachtige mensen!

Ik ben niet in Sittard of Geleen geweest

Ik ben in Sittard maar Maastricht geweest, de administratie klopt niet.

Heel goed

Vriendelijk, luister naar persoon,

Mijn afspraken waren verdeeld waardoor ik voor maar 10min naar Sittard moest komen.

Het was voor mij niet duidelijk hoe het was met de controle met tandarts en assistent waardoor ik dus meerdere afspraken heb opstaan. Ik woon momenteel weer in Heerlen dus de afstand is momenteel wat verder. Voor de rest is de behandeling wel prettig gegaan maar dat het alleen maar 10 minuten koste, was mij niet waard.

Dr H van der Hoffplein 1

6162 BG Geleen

Over Mondzorg Sittard-Geleen

Mondzorg Sittard-Geleen in Sittard-Geleen staat garant voor mooie en gezonde tanden. De professionele praktijk met drie behandelkamers is gevestigd op de Zorgboulevard in het Zuyderland ziekenhuis, boven de apotheek op de eerste etage. Evenals het ziekenhuis is de tandartspraktijk state of the art. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken en materialen en gewerkt volgens de hoogste hygiënenormen.