gebied voldoet niet aan mijn verwachtingen

is wel goed gemaakt ,maar vind het geen uitstraling .De prothese is niet meer die van vroeger zijn slechter .

snel en vriendelijk

ja

Bijzonder

Ik loop al jaren bij een mondhygiënist(e), maar deze jongedame was zo voorzichtig en zo secuur dat ik op geen enkel moment iets gevoeld heb. Dat haar ook gezegd, dat ze mijn tandvlees niet geraakt heeft. Waarop deze dame zei, jawel hoor, ik ben er zelfs onder geweest. Chapeau! Haar naam weet ik even niet, maar ze studeerde nog en werkt op vrijdagen tot 13 uur.

Super heel ontspannen geen stress voor de tandarts

Geen stress voor naar de tandarts te gaan

gewoon goed

vriendelijke en profesionele tandartsen, goede uitleg voordat ze iets doen

Zoals de vorige keer mijn ervaring was goed

Jammer dat 1 dag van tevoren mondhygiënist is afgebeld

Een gecombineerde afspraak gemaakt en 1 dag van tevoren 1 afspraak afgezegd terwijl die al 5 maanden vaststond Moet daardoor weer een keer extra gaan

Positief

Aardige jonge dame die met alles wat ze ging doen uitgeleg gaf.

Super praktijk

Fijne tandartspraktijk. Alle medewerkers zijn super vriendelijk.

Duidelijke uitleg en deskundige aanpak

Ik ben zeer tevreden. Vriendelijke ontvangst. Korte wachttijd. Deskundige aanpak. Duidelijke uitleg. Meebeslissen ten aanzien van beleid. Exact dat wat ik verwacht!

heel goed.

ik wordt er goed ontvangen en geholpen'.

Als heel fijn

Heel goed en complimenten aan Bas het ziet er heel goed uit

Persoonlijke aandacht en meedenken met de klant

Vriendelijk ontvangst. Persoonlijke aandacht . Nemen tijd om je te woord te staan en je vragen te beantwoorden. Zowel tandarst als mondhygieniste. Praktijkmanager is heel vriendelijk en gaat een stap verder door met je mee te denken welke opties er zijn. TOP!!

Aandacht.

Door misverstand een vervelende situatie. Zorg en aandacht later uitstekend.

Prima, goed en netjes geholpen.

Great!

The quality of the service is excellent. The staff is very friendly and I recommend everyone to come.

Professioneel, goede voorbereiding

Voorbereiding op de ingreep was vakkundig, de informatie was adequaat en juist, de ingreep zelf is uitstekend verlopen, goed teamwerk en vakkundig professional.

Mondzorg, zorg zoals het hoort !

Prima geholpen door dhr. S. Emami, keurig op tijd. Vriendelijke behulpzame dames aan de balie.

Uitstekende service

Ik ben heel eeg tevreden met de bediening, het personeel is zeer vriendelijk en ik heb niet het minste ongemak ervaren.

Super goed begeleid en geholpen door de tanden fee

Goed en vriendelijke tevreden

attent en deskundig

voelde mij thuis in de praktijk

Zorgvuldige begeleiding bij het aanmeten, inbrengen en nazorg van protheses.

Het traject wordt tot in de ountjes in goed overleg gepland zodat de client een goede begeleiding ervaart en zo weimig mogrlijk hinder ervaart van deze behandeling.

heel goed

goed opgeleid personeel en vriendelijk

Dr H van der Hoffplein 1

6162 BG Geleen

Over Mondzorg Sittard-Geleen

Mondzorg Sittard-Geleen in Sittard-Geleen staat garant voor mooie en gezonde tanden. De professionele praktijk met drie behandelkamers is gevestigd op de Zorgboulevard in het Zuyderland ziekenhuis, boven de apotheek op de eerste etage. Evenals het ziekenhuis is de tandartspraktijk state of the art. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken en materialen en gewerkt volgens de hoogste hygiënenormen.