Very satisfied

Short waiting time, professional attitude, dentist took time to explained everything, child friendly.

Ik zal geen andere tandarts meer willen is echt de moeite waard

Iedereen zegt wat hep je mooi tanden en dan stuur ik ze allemaal door naar monden zorg in Sittard of Maastricht of naar beek. En iedereen is tevreden ik wel dus wil geen andere tandarts meer en goed service en voor al dat meisje wat mij heeft geholpen is echt een goede tandarts topper . Ik kan alleen zeggen ga en maak een afspraak daar

Zeer goed geholpen

Spreekt voor zich

Zoals altijd zeer tevreden

Goed behandeld

Professioneel

Dit was de eerste keer en ik ben zeer tevreden over de behandeling.

Ondanks mijn angst voor de tandarts, alles goed doorstaan dankzij goede begeleiding.

Een reparatie aan een afgebroken kies is weer mooi gedaan. Met verdoving en fijne begeleiding. Ook vragen over een volgende behandeling worden geduldig en goed uitgelegd.

Super goed en fijne uitleg

Als je bij jullie komt geeft het een rustig gevoelen en vriendelijk en als je wordt geholpen wordt altijd geprek met je gehouden en goede uitleg of ze het mogen doen nooit zonder goed keuring van je zelf wordt gedaan

Prima!

Zeer vakkundige en vriendelijke medewerkers. Fijne sfeer. Zeer tevreden.

al meer dan 15 jaar tevreden

zie bovenstaande

Prima geregeld ,voelt je echt geruststellend

Prutswerk

Ik bel op dinsdag omdat mijn facing voortand, losgekomen is. Ik geef aan dat dit zondag al gebeurd is maar dat ik niet bij de spoeddienst terecht kon. Tevens werd ik vanuit telefoonnummer eigen tandarts niet doorverbonden met de spoeddienst (dit heb ik ter kennisgeving benoemd). De assistente zegt dat ik donderdag pas terecht kan. Aangekomen bij de tandarts donderdag, krijg ik te horen dat dit wel spoed was! Het tandvlees zou veranderd zijn waardoor de facing niet meer perfect zou passen. Facing is vastgemaakt. Mij wordt gevraagd hoe het voelt. Ik geef aan dat het vreemd voelt en dat de facing drukt tegen de tanden er naast. Dat zou even wennen zijn. En komen omdat de facing er langere tijd vanaf geweest is. Ik heb geen spiegel in mijn handen gehad om het resultaat te bekijken! Mijn afspraak was rond lunchtijd, dus tijdens het na buiten lopen krijg ik nog een parkeerkaartje in mijn handen geduwd. Aangekomen in mijn auto kan ik eindelijk in de autospiegel het resultaat bekijken. Tot mijn grote verbazing lijkt de facing scheef terug geplaatst te zijn. Ik ben diep teleurgesteld. Ik heb veel geld betaald om deze facing te laten maken en vindt het uiterst belangrijk dat het aanzicht van mijn tanden mooi is. Thuis aangekomen heb ik gebeld naar de praktijk, welke was gesloten ivm lunch. Om 13u nogmaals gebeld. Ze gingen overleggen.... Er kon niks meer aan veranderd worden, ik moest maar een week aankijken of ik er aan kan wennen en anders kan ik een nieuwe facing laten maken. Toen ik vroeg wie dat ging betalen, bleek dat voor mijn eigen rekening te zijn. IK BEN VERBOLGEN! De eigen assistente heeft mij foutief geïnformeerd en te laat ingepland, de facing welke in prima conditie was wordt scheef teruggeplaatst! Ik kan met fotos en een afdruk van ongeveer 6 maanden oud, bewijzen dat dit niet is, hoe het was!

Probleem vlug verholpen

Van een kies was een stuk afgebroken. Mijn vaste tandarts kon dat gelukkig vlug repareren. Zij en haar assistente vormen een prettig team.

Fijn contact

Goede zorg ,en uitstekend gedaan!

Snelle hulp

Na het afbreken van een stukje van mijn kies ben ik deskundig en snel tot volle tevredenheid geholpen.

Ging snel niks op aan te merken

Goed en deskundig geholpen

Vriendelijke en deskundige medewerkers

Vriendelijk en kundig

De mondhygiënist was vriendelijk en kundig. Gaf goede advies. Bedankt!

Ben zeer tevreden

Ben zeer goed en vriendelijk geholpen Luisterend oor voor mijn klacht Goede uitleg voor de oplossing Ben tevreden over de behandeling

Fijn

Proffesioneel

Proffesioneel en vriendelijk personeel

zeer goed

zeer tevreden ik ben altijd ontzettend bang voor elke tandarts maar deze tandarts doen echt zijn best voor elke patiënt vriendelijk en kundige personeel

Inefficiënte organisatie!

Ik had een afspraak voor (klik)prothese controle. Dit duurde slechts enkele minuten. Vervolgens moesten er röntgenfoto's van mijn kaak worden gemaakt ivm de situatie van mijn Implantaten. Hiervoor moest weer een nieuwe afspraak worden gemaakt. Dit gedaan hebbend, werd vervolgens aangegeven dat een mondhygiëniste enig tandsteen onder de implantaatkoppen zou moeten verwijderen (Dit advies is pas na 15 jaar door uw organisatie gegeven!) Ook hiervoor moest alweer een nieuwe afspraak worden gemaakt! Van deze nieuwe afspraak maken heb ik afgezien en gekozen voor een andere mondhygiëniste, in mijn directe omgeving op loopafstand, die mij (toevalligerwijze) de volgende dag al kon behandelen. Zij adviseerde mij veel uitgebreider dan in uw laatste consult.

Dr H van der Hoffplein 1

6162 BG Geleen

Over Mondzorg Sittard-Geleen

Mondzorg Sittard-Geleen in Sittard-Geleen staat garant voor mooie en gezonde tanden. De professionele praktijk met drie behandelkamers is gevestigd op de Zorgboulevard in het Zuyderland ziekenhuis, boven de apotheek op de eerste etage. Evenals het ziekenhuis is de tandartspraktijk state of the art. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken en materialen en gewerkt volgens de hoogste hygiënenormen.