Prima mondzorg geleverd

Wordt vriendelijk en vakkundig geholpen,aan de balie en ook door de mondhieganiste

Verassend fijn

Vrolijke hulpzame mensen , snel geholpen.

Goed service. Klantvriendelijk

Ben sinds nieuwjaar 2023 ingeschreven en ben nu al tevreden met de service. Een tandarts die snel te bereiken is via mail of telefonisch. Ook makkelijk te bereiken met OV. Klantvriendelijk personeel en goede advies.

Goed en snel!

Beste, De eerste ervaring is zeer positief, echter het schrijven eigen verantwoordelijkheid omtrent mijn parodontitis die ik moest tekenen. Maar goed ik ga ervan uit dat ik desondanks de beste zorg en tips blijf ontvangen. Hoe om te gaan met Parodontitis. Met vriendelijke groet, Jan Westerop

De ervaringen zijn goed en wordt netjes geholpen en ze denken mee!

Tot nu toe geen problemen gehad! Zit al jaren bij deze praktijk en blijf daar!

Fijne kundige behandeling

Als heel goed ervaren

was perfect

was perfect

Helemaal top!

Super vriendelijk personeel, behandelingen zijn altijd helemaal goed. Ik heb nog nooit pijn gehad, en er word altijd hygiënisch gewerkt. Vroeger altijd bang geweest voor de tandarts, maar sinds ik bij Mondzorg Sittard Geleen zit ga ik weer met plezier naar de tandarts!

Super goede begeleiding bij angst

Iedere x weer kom ik met angst bij jullie binnen. En ga met een super tevreden gevoel en diner angst naar buiten.

Was goed

De behandeling was pijnlijk maar ben wel heel gerustvgesteld tijdens de behandeling alleen jammer ze zouden de dag erna bellen hoe het zou gaan met mij dat hebben ze helaas niet gedaan

Prima behandeling

Kon snel terecht Goed geholpen met goede uitleg

Mooie ruime locatie voelt goed aan

Fijn locatie voelt fijn aan en geeft een rustig gevoel. Leuke, en vriendelijke assistenten,en fijne rustige tandarts.(Iraanse) Zeer tevreden dat ik deze keuze heb gemaakt ook ivm ligging,en bereikbaarheid. PS onder staat en vraag wie heeft U het laatste onderzocht in de Vorige praktijk geloof ik Da Silva??? In de nieuwe locatie weet de naam niet meer maar was de Iraanse Tandartse

goede zorg ervaren.

ondanks mijn grote angst voor tandarsts toch fijn geholpen

Zeer vriendelijk,geduldig en begripvol

Voor het eerst in mijn leven een tandarts gehad die rustig werkt, niet alles zsm afwerkt met alle bijkomende napijnen van dien.leggen netjes uit wat ze gaan doen ivm mijn angst.

Heel fijn

Altijd correct, lief en begripvol, ik kom er graag

real care

clear explanation in order to improve the health of my teeth

Deskundig en correct

Goede uitleg en behandeling. Nauwelijks wachttijden en goed advies.

Really good

Dr.Safahani fixed finally my pain after my old dentist didn't want to do anything and also the behandeling was really professional , she explained what she was doing etc. Almost no pain afterwards!

super vriendelijk

begripvol en vakbekwaam

Vriendelijk en professioneel

vriendelijk, geduldig en kundig

Op zich oké maar natuurlijk te duur

Snelle consultatie, snel advies en snelle behandeling met goede uitleg

gezellig en accuraad

Binnen gekomen direct geholpen .

Dr H van der Hoffplein 1

6162 BG Geleen

Over Mondzorg Sittard-Geleen

Mondzorg Sittard-Geleen in Sittard-Geleen staat garant voor mooie en gezonde tanden. De professionele praktijk met drie behandelkamers is gevestigd op de Zorgboulevard in het Zuyderland ziekenhuis, boven de apotheek op de eerste etage. Evenals het ziekenhuis is de tandartspraktijk state of the art. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken en materialen en gewerkt volgens de hoogste hygiënenormen.