Na jaren niet bij een tandarts te zijn geweest, werd ik hier heel professioneel en kundig behandeld. Intake en vervolgstappen waren helder, arts en overig personeel heel vriendelijk. Ook bij vervolgbehandelingen goed begeleid in het proces, en ik ben volkomen tevreden met het eindresultaat. Je zou bijna voor je plezier naar de tandarts gaan. ;-)

Heel goed

Mijn ervaring was goed

Sympatisch en professioneel…

Behandeling en verdere adminstratieve behandeling een verademing.

Fijn

Luisteren naar jou en stellen je gerust vooral goed voor menssen met angst. Ze zijn erg geduldig

goed en snel..

Had mijn vulling kapot, werd snel en goed behandeld.

Tot nog toe super tevreden over het plaatsen van de implantaten.

Goede voorlichting,ook tijdens de behandeling zelf. Er werd telkens gezegd wat er ging gebeuren en dat werkt zeer rustgevend.

Goed en zeer vriendelijk

Fijne mondhygiëniste en tandarts

Gerustgesteld en goede service en duidelijk

Dankje voor het snelle helpen en gerust stellen .

bijzonder warme ontvangst

ik werd zeer vriendelijk ontvangen en de behandeling werd zeer deskundig en aangenaam uitgevoerd

Uitstekend, zowel bij de tandarts als bij de mondhygiëniste

Ik had een combi afspraak bij de mondhygiëniste en de tandarts en dit was zo goed afgestemd dat ik in een kamer ben kunnen blijven liggen. Daarbij werden er foto’s gemaakt en was hier ook nog iets anders op te zien waar de tandarts mij op attendeerde (wat niets met de tanden te maken had) en ik hierdoor meteen een afspraak bij de kaakchirurg heb kunnen maken. Chapeau

super

Ik vind het gewoon een goede rustige omgeving. Het personeel straalt een rust en vriendelijk uit en dat geven ze ook door aan de patiënt. Ze stellen je op je gemak en nemen helemaal de tijd voor je. Ik zou het iedereen aanbevelen voor bij jullie als patiënt te komen en daarvoor blijf ik ook bij jullie als patiënt. En ik ben dankbaar dat Nicole Simons mij thuis heel goed advies gegeven heeft om bij jullie te komen. Dus in een woord perfect hoe jullie met mij zijn omgegaan. DANK JEWEL hiervoor groetjes Peter jeurissen. Ps ik ben afgelopen dinsdag 11-5 bij de mondhygienisten geweest maar ik weet alleen haar naam niet meer maar zij was ook heel goed.

Heelgoed

Heelgoed

Correct en professioneel.

Netjes en goed behandeld.

professioneel

Goede correcte en professionele benadering. Intake kan beter met persoonlijk gesprek zodat meer achtergrond wordt gedeeld.

Goed begeleid en uitgevoerd.

Ik vind/vond het best wel een grote ingreep en heb vertrouwen in de verdere afhandeling. Zal wel blij zijn als het allemaal achter de rug is. Veel blauwe bruise plekken ter hoogte van de kaak. Zal hopelijk snel wegtrekken.

Het is ontspanning voor mij en heb tips gekregen

Zeer kundig

Fijne praktijk, inplantaat laten maken, zeer vakkundig en vriendelijk.

Goed,professioneel,kundig, zeer vriendelijk.

Ik was wel wat zenuwachtig voor de behandeling maar werd op een professionele en vakbekwame manier in het hele proces begeleid door de behandelend arts en medewerkers. Men nam zich de tijd om alles met rust uit te leggen en mij op m’n gemak te stellen. Een 9+ ervaring.

Fijn ervaring

Ik ben voor de eerste keer..

Best dental care ever

I need a crown replaced and it was easy and pain free. I am very happy with the results.

Niet bang

Snel professioneel schoon je reuk geen niet naar een tandartspraktijk

Was erg zenuwachtig en zag er tegenop , ze hebben mij uitstekend behandeld en is laagdrempelig!

Altijd goed behandeld. Super praktijk

Fijne en goede behandeling

Ik heb een grote angst voor tandartsen. Ik werd hier gerust gesteld en er werd goed rekening gehouden en geluisterd wanneer ik aangaf wanneer het mij te veel werd. Ik ben helaas de namen vergeten van specialist en de assistente

Dr H van der Hoffplein 1

6162 BG Geleen

Over Mondzorg Sittard-Geleen

Mondzorg Sittard-Geleen in Sittard-Geleen staat garant voor mooie en gezonde tanden. De professionele praktijk met drie behandelkamers is gevestigd op de Zorgboulevard in het Zuyderland ziekenhuis, boven de apotheek op de eerste etage. Evenals het ziekenhuis is de tandartspraktijk state of the art. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken en materialen en gewerkt volgens de hoogste hygiënenormen.