goede, vriendelijke en professionele behandeling

goede, vriendelijke, duidelijke en professionele behandeling

Heel prettig en goede zorg

Alles ging op tijd. Goede uitleg van de behandeling. Zeer prettige tandarts.

Prima een heel goede behandeling

Goede ontvangst en prima behandeling

Fijne praktijk met goede tandarts. Alleen meer dan een kwartier moeten wachten voor mijn afspraak.

Was goed ging snel

Jaimy was tijdens de periode van het aanmeten van m’n gebit altijd kundig en snel .

everything was good

the doctor was so kind and helpful

Heel goed.

Ik ben zeer goed behandeld bij mondzorg en tandarts top

Goede zorg. Vriendelijk personeel.

Geen wachttijd. Kundig en correct geholpen.

Snelle en vriendelijke behandeling

Duidelijke en vriendelijke behandeling van het probleem.

Opzich goed

Ja het was voor mij wel flink angstig omdat ik zelf paniek had beetje Maar jullie als tandarts/kaakchirurg bleven er goed rustig bij en dede. Goed jullie werk

Goed en vriendelijk

Hele fijne tandarts

Stelt altijd gerust en duidelijk in uitleg wat er gaat gebeuren veel geduld en Nicolle assistente super aardig lief en geruststellend.

Fijne tandarts

Goede uitleg veel geduld en vooral een rustige benadering

Een vriendelijke en zeer kundige mondhygieniste

Prettige dame, licht alles goed toe

Slecht. Ik ga naar een andere tandarts

Slecht

Ben zeer tevreden

Nen goed en vriendelijk onderzocht ,scan gezien en volg behandeling besproken.

Vertrouwelijk

Door mijn ervaring in het verleden ben ik een hele tijd niet meer naar de tandarts geweest. Maar nu doordat ze me alles uitleggen en vertrouwen geven in de behandeling is het een heel stuk fijner en stellen ze je op je gemak waardoor ik niet meer angstig ben voor de tandarts.

Vriendelijk en kundig personeel

Het personeel is vriendelijk, je wordt goed geholpen.

Perfect geholpen

Ze maken het helemaal waar, wat ze beloven doen ze ook. De nazorg is ook perfect.

Super tevreden, zelden zijn mijn tanden zo schoon gemaakt

Fijne praktijk met mensen met kennis en kunde

Zeer goed valt niets op aan te merken

Tot nu toe heb ik niets aan te merken ook geen verbeterpunten

Redelijk

Zeer slecht

Deze mondhygiënist leek wel onervaren, werkte heel hard en bot.....geen empathie niets.

Dr H van der Hoffplein 1

6162 BG Geleen

Over Mondzorg Sittard-Geleen

Mondzorg Sittard-Geleen in Sittard-Geleen staat garant voor mooie en gezonde tanden. De professionele praktijk met drie behandelkamers is gevestigd op de Zorgboulevard in het Zuyderland ziekenhuis, boven de apotheek op de eerste etage. Evenals het ziekenhuis is de tandartspraktijk state of the art. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken en materialen en gewerkt volgens de hoogste hygiënenormen.