Een goed luisterend oor en alle vragen goed beantwoord!

meteen goed geholpen

afgebroken kies bijna direct afspraak om dit te repareren. tandarts en assistent hebben dit zeer vaardig en snel gewerkt met duidelijke uitleg.

Prima hulp fijne ervaring tijdens behandeling

Word altijd op mijn gemak gesteld waardoor behandeling prettig verloopt.

Adequate en vriendelijke behandeling

Ik heb een zeer goede ervaring met Mondzorg Swifterbant. De tandarts is deskundig en accuraat.

toppers

prima voor elkaar

Snel en goed opgelost.

Rustig en duidelijke uitleg. Fijne mensen

Fijn en rustig

Prettig, duidelijk en bekwaam

Een goede communicatie, alle aandacht voor de cliënt met een deskundige behandeling.

Direct geholpen

Werdt goed geholpen met het probleem.. Weet alleen de naam niet meer die me 30-12-2024 heeft geholpen

Onvriendelijke tandarts

Helaas was mijn eigen tandarts afwezig. De mevrouw die ik nu trof was uitermate onvriendelijk. Niet zozeer de boodschap qua inhoud, maar wel de manier waarop ze het bracht. Enig inlevingsvermogen zat er niet in. Evenals het feit dat mw zo makkelijk dacht dat ze in mijn portemonnee kon kijken. Ze was nogal vol van zichzelf en daar kan ik niet tegen. Ze zal vast prima werk leveren, maar dat heb ik nog niet kunnen beoordelen aangezien ik pas volgende week (een hele week wachten met stevige pijn!) een wortelkanaalbehandeling kan ondergaan.

Dit is de beste en fijnste mondhygiënist die ik tot nu toe heb gehad

Liever een vaste tandarts ipv iedere keer een andere

Weet niet eens de naam van de behandelende tandarts.

Top, empathie was serieus

X

Zeer behulpzaam en vakbekwaam

Fijn dat er goed overleg vooraf is, alles goed uitgelegd en verder ook vakbekwaam.

Goed geholpen.

Vriendelijke medewerkers .

Fantastisch geholpen

Ik heb dementie dus mijn vrouw schrijft het voor mij op. Heel erg op mijn gemak gesteld en begrip voor mijn situatie en alles rustig verteld. Top

x

x

Prima tandarts

Vriendelijke en deskundige tandarts

Ervaring geef ik voldoende

Ik/ we willen altijd dezelfde tandarts hebben, het lijkt dat u bepaalt wie op die dag beschikbaar is en dus als patiënt weet je nooit wie je je krijgt en dat vind/ vinden wij als gezin zeer vervelend en naar mijn (El Ghali Cherrat, man v Fatima) smaak worden er te veel foto’s gemaakt. Dit moet echt opgelost worden. Ik wil relatie en goed gevoel kunnen hebben bij mij tandarts

Zorgzaam

Gewoon prima behandeling gehad. Vriendelijke vrouw, legde goed uit wat ze ging doen. En gaf prima advies.

Goede, kundige tandartsen

Ik word altijd vriendelijk en goed behandeld. Ik vind het alleen jammer dat ik steeds een andere tandarts krijg, en hierdoor kunnen misverstanden ontstaan.

Heel vriendelijk, attent, goede uitleg en fijne energie

Super!!!

Ik heb beide behandelingen als zeer prettig ervaren!!! Erg vriendelijke dames!!!

Noordsingel 45

8255 AD Swifterbant

Over Mondzorg Swifterbant

Mondzorg Swifterbant is een praktijk met een frisse en moderne uitstraling. Omdat de praktijk gevestigd is in een dorp, is het contact met de patiënten zeer persoonlijk en bijzonder. U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht. De praktijk heeft 4 behandelkamers, een röntgenruimte en een laboratorium, die gevestigd is in het pand zelf. Wilt u meer weten neem gerust contact met ons op!