Zorgzaamheid

Goede behandeling

Vriendelijk

Vriendelijke ontvangst en behandeling

Snel en correct geholpen

Controle afspraak. Vriendelijk geholpen en altijd fijn als je hoort dat conditie tanden en kiezen ok is. Ga nooit met plezier naar de tandarts, maar deze tandarts en collega’s zijn uitermate correct en vriendelijk.

Goede zorgzame behandeling gehad

Behandelaar kan goed met bange cliënten omgaan.

wordt goed geholpen.

Reparatie afgebroken kies

Er was een stuk van een kies afgebroken. Kon dezelfde morgen dat ik belde bij de tandarts terecht. Tandarts heeft er na gekeken en kon hem gelijk repareren. Wat heel fijn was dat de tandarts mij tijdens de behandeling steeds op de hoogte hield wat ze ging doen. Echt top behandeld

Kon dezelfde dag terecht voor een vulling, maar moest een half uur wachten.

Vulling uit een kies gevallen. Kon snel een afspraak maken, maar moest vervolgens nog een half uur wachten. Correct geholpen. Kies weer netjes gevuld.

Ik ben prima geholpen

Ze heeft mij goede adviezen gegeven

Klantvriendelijk

Ik vind alle medewerkers vriendelijk en behulpzaam. Goede adviezen en luisteren goed naar je. Van tandartsen, receptionisten, mondhygiëniste en tandtechnieker Wouter, ik ben zeer tevreden. Wij wonen niet meer in Swifterbant, maar komen het liefst nog naar deze praktijk. Ook mijn man is zeer tevreden.

Rustige controle afspraak

Er werd goed verteld wat er werd gedaan. Prettige rustige sfeer.

Mondhygiëniste en tandarts werken rustig en prettig

Dit was mijn eerste bezoek aan deze praktijk en het voelt goed aan. Mondhygiëniste Barbara werkt voorzichtig en houdt rekening met patiënt. Vraagt regelmatig of alles nog naar wens verloopt. Tandarts Fatima spreekt bevindingen op begrijpelijke wijze met de patiënt door.

Deskundig en secuur

Cliëntgericht Informatief Deskundig

Vlot geholpen

Zowel door de tandarts als de mondhygiëniste goed geholpen. Extra lof voor de Vanessa. Ze is rustig, vriendelijke en meedenkend.

Vetrouwd

t Was voor mij de eerste keer in Uw praktijk. Dat er meteen tijd en ruimte voor me was vond ik erg fijn. De behulpzaamheid van zowel de Arts als de assistente waren verwarmend gezien mijn angst van uit mijn verleden.

Altijd vriendelijk personeel en zeer behulpzaam

Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam, ze houden van humor en plezier daarom kom ik graag hier.

Prettig, geen wachttijd, vriendelijk en deskundig

Zie boven

Heel goed geholpen

Ik ging voor een controle. Er moest opnieuw foto's gemaakt worden van mijn gebied. Dit was het laatste keer 2 jaar geleden gedaan. Er was geconstateerd dat ik een gaatje had. Eigenlijk moet ik dan een nieuwe afspraak maken. Maar ze hadden toch nog gelukkig tijd om mij nog te helpen. Na 10 minuten liep ik weer buiten. De Tandarts heeft mij goed geholpen.

Prima en gastvrij

Prima ontvangst kundige en duidelijke informatie. Rustige en veilige omgeving.

Een fijne en effectieve mondhygiëne

Een fijne en effectieve mondhygiëne

Klantgericht en deskundig

Prima!

Bang voor de tandarts

Mijn angst voor de tandarts en mondhygieniste wordt heel serieus genomen. Duidelijke uitleg over de behandelingen en röntgenfoto’s.

Noordsingel 45

8255 AD Swifterbant

Over Mondzorg Swifterbant

Mondzorg Swifterbant is een praktijk met een frisse en moderne uitstraling. Omdat de praktijk gevestigd is in een dorp, is het contact met de patiënten zeer persoonlijk en bijzonder. U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht. De praktijk heeft 4 behandelkamers, een röntgenruimte en een laboratorium, die gevestigd is in het pand zelf. Wilt u meer weten neem gerust contact met ons op!