Heel goed

Goede tandarts. Rustig. Neemt veel tijd. Legt Alles goed uit. Het was weer heel goed

Geweldige hulp bij mijn probleem.

Prime geholpen.

Uitstekende service en behandeling

respectvol

Er wordt voldoende tijd genomen om mijn kinderen die autisme en ADHD hebben uit te leggen wat er wordt gedaan.

Positief

Goede en duidelijke uitleg tijdens de behandeling.

Snelle adequaat gereageerd bij een probleem

Snelle actie waardoor ook een Snelle reparatie mogelijk was.

Vriendelijk en vakkundig

Heel goed

Afgebroken kies werd binnen 1 dag gerepareerd! Vriendelijke tandarts én assistente

Wouter der Rooij heeft als Tandtechnicus veel kilometers in de benen. Dat merk je aan zijn vakmanschap. En dat is boffen voor ons.

Goed en snel aan de beurt

duidelijk

duidelijk, meedenkend

klantvriendelijk en meedenkend

Er wordt goed geluisterd naar je eventuele klachten en zorgvuldig gewerkt om mijn gebit en dus mijn gezondheid optimaal te houden.

Vriendelijk

Goed geholpen snel , en werd gerustgesteld door janneke

heel goed

zorgvuldig te werk, Goede uitleg

Professionele zorg met vriendelijkheid

Niemand gaat graag naar de tandarts , soms noodzakelijk bij problemen in de mond en anders bij controle twee maal in het jaar . Bij Mondzorg Swifterbant worden de tand of kies behandelingen enigszins verzacht door de vriendelijke professionele hulp . Een ondersteunend praatje tussen de behandelingen door geeft een rustig gevoel . Kortom , er staat een team klaar , waar ik mij thuis bij voel .

altijd goed geholpen.

Wisseling van tandarts omdatr Dronten Zuid veel dichterbij is

Hele fijne tandarts, aardig en op tijd geholpen.

Mijn ervaring is dat iedereen erg vriendelijk is, van receptioniste tot tandarts. Mooi gebouw. Ze halen je op tijd op en leggen ook duidelijk uit wat ze doen. Enige verschil tussen 4 en 5 sterren is dat ik nog wat moet wennen vergeleken mijn vorige tandarts, (die nu met pensioen is). Nu word ik bijvoorbeeld doorgestuurd naar de preventie-assistente als ik een vlekje heb op mijn tanden heb en mijn vorige tandarts deed dat zelf eventjes. Geen probleem, omdat ik er dan van uit ga dat dit is hoe het hoort. Maar even wennen, want een extra afspraak maken doe je natuurlijk het allerliefste niet :)

Deskundig, heldere uitleg en zeer vriendelijk

Zie hiervoor

Prima,

veel geduld met kinderen die het toch wel spannend vinden.

Weer fantastisch geholpen

Ik kwam vorige week maandag voor een gaatje langs en de dames hebben mij weer prima geholpen. Ze hebben het zo voorzichtig geboord dat het gaatje zonder verdoving gevuld kon worden. Deze praktijk is echt een aanrader.

Vriendelijk en neemt de tijd voor vragen

Zie hierboven

Erg prettig behandeld

Er wordt goed naar je geluisterd en personeel is fijn in de omgang

Noordsingel 45

8255 AD Swifterbant

Over Mondzorg Swifterbant

Mondzorg Swifterbant is een praktijk met een frisse en moderne uitstraling. Omdat de praktijk gevestigd is in een dorp, is het contact met de patiënten zeer persoonlijk en bijzonder. U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht. De praktijk heeft 4 behandelkamers, een röntgenruimte en een laboratorium, die gevestigd is in het pand zelf. Wilt u meer weten neem gerust contact met ons op!