Mijn probleem super opgelost, afspraken elders gemaakt en tussen alle drukte door toch nog geholpen. Super

Zeer vriendelijk en kundig.

Zeer vriendelijk. Interesse voor de ‘patiënt’. Meedenken in oplossingen. Kundig.

Gewoon zoals je mag verwachten...

Vriendelijk personeel, vakkundige uitleg en behandeling.

Goede behandeling

Klantvriendelijk.

Goede zorg en zeer tevreden

Ik kom 2x per jaar voor controle en gebitsreiniging. Af en toe een vulling vernieuwen. Ik kan deze tandartspraktijk bij iedereen aanbevelen.

Geen angst meer

Door deze dames ben ik behoorlijk van mijn angst af. Er is een echt persoonlijke behandeling waardoor ik het gevoel heb dat ik er toe doe.

Uitstekende ervaring met vervangen vullingen

In goed overleg zonder verdoving uitgevoerd en tijdens de behandeling wordt je goed geïnformeerd over wat er gaast gebeuren en wordt gevraagd of het gaat zonder verdoving. Prima!

Het is gewoon goed geregeld allemaal.

Tot nu tevreden

Correcte behandeling.

uitstekende service en goede, duidelijke adviezen

top

Vriendelijk, deskundig en efficiënt.

Oproep- en controlesysteem via -email werkt prima. Geen lange wachttijden voor een afspraak. De arts werkt mooi op tijd, is vriendelijk, deskundig en geeft goede uitleg. Aardige en behulpzame praktijkmedewerkers.

Heel tevreden!

Wat een fijne tandarts... vriendelijk rustig Geen spuitje voor het vullen van 3 tanden en geen pijn!! Aardige assistenten. Ook een fijne mondhygiëniste!!

Uitstekend zorg

Tandarts en tandartsassistent gaven duidelijk uitleg van hoe wat waarom. Beide dames zeer vakkundig. Ik ben blij met deze tandarts.

Prima vlot geholpen

Er wordt goed geluisterd

Er wordt goed geluisterd en naar oplossingen gezocht voor je klachten

Zeer goed, gemoedelijke sfeer en goed advies

Ze geven goed advies en er heerst een fijne sfeer.

Uitstekende en ontzettend vriendelijke en goede tandarts

Ik ben blij met deze tandarts, de zorg voor mijn gebit is in kundige handen.

Heel goed en plezierig

Lieve behulpzame meiden!

Nadat de praktijk was overgenomen had ik mijn twijfels of ik bij de praktijk wou blijven, de wachttijd voor een afspraak was toen 2/3 maanden voor een plek. Blij dat ik dit uiteindelijk niet gedaan heb! Je kan er nu snel terecht en zijn erg vriendelijk en lossen je klachten goed op!

Fijne tandarts

Tandarts verteld wat ze gaat doen, is duidelijk En erg vriendelijk

goede ervaring.

het is de eerste keer dat ik bij mondzorg ben behandeld. in het verleden werd ik behandeld door Vanessa van Poelgeest bij Tandstad in Almere.

Prettig correct, duidelijke uitleg, ook over kosten.

In één woord: Prima!

Ipv Emma Falk, die inmiddels weer terug is in haar thuisland Zweden, schrijf ik maar even deze review. Heel fijn dat jullie zo flexibel waren om onze internationale gast even tussendoor te helpen! We hebben van Emma begrepen dat ze inmiddels geholpen is en af is van de klachten. Met vriendelijke groet mede namens Douwe Kuperus, Meindert Bleijenberg

Prima praktijk

Zelfs als je iets te laat bent op je afspraak krijg je netjes eerst een belletje waar je bent of blijft, prima, blijf dit doen.

Noordsingel 45

8255 AD Swifterbant

Over Mondzorg Swifterbant

Mondzorg Swifterbant is een praktijk met een frisse en moderne uitstraling. Omdat de praktijk gevestigd is in een dorp, is het contact met de patiënten zeer persoonlijk en bijzonder. U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht. De praktijk heeft 4 behandelkamers, een röntgenruimte en een laboratorium, die gevestigd is in het pand zelf. Wilt u meer weten neem gerust contact met ons op!