top

heel goed, geen lange wachttijden, goede uitleg en vriendelijke mensen

Weer prima behandeling gehad

Prima behandeling en goede adviezen

Professioneel in een ontspannen sfeer

Uitstekende behandeling, op alle punten.

X

Prettige vriendelijke behandeling. Duidelijke uitleg.

Service gericht

We konden snel terecht na een incident en er werd zorgvuldig onderzoek gedaan

Vriendelijk

Kundige mondhygieniste

Ik werd prima ontvangen en behandeld.

Te vrede maar niet te betalen meer wat een bedragen de gewone man valt af.

De tandarts zou voor iedereen toegankelijk moeten zijn . Niet normaal wat EEN BEDRAGEN

Deskundig en persoonlijk

Deskundig en altijd een hartelijk welkom.

Ik ben erg tevreden!

Je wordt er vriendelijk ontvangen en goed geholpen.

fijne tandarts

super vriendelijke tandarts, met een duidelijke uitleg.

Erg fijn

Heel duidelijk heel erg fijn dat ze je zo opvangen en gerust stellen

Baal dat er na controle 2 nieuwe afspraken gemaakt moeten worden. 1x in de 2 jaar controle is volgen

Ik wordt moe van al het zeuren om vooral toch maar 1 x per half jaar een afspraak te maken.

Goed.

Kundig, oplettend, vriendelijk

Vakkundig

Vriendelijk

Prima.

Geduldig, informatief, houd je in d3 gat3n. Ik beveel nooit aan. Mensen zijn voldoende in staat om zelf te kiezen.

Vriendelijk en rustige tandarts

Altijd een vriendelijke tandarts die goed uitlegt wat ze gaat doen.

Zeer positief

Prima geholpen en op tijd

heel plezierig

Was weer super geholpen

Was weer super geholpen en snel klaar

Snel en goed behandeld

Tandarts Nami heeft mij prima geholpen, zeer vriendelijke mensen allemaal in deze praktijk.

Ik ben snel misselijk en lig niet altijd op mijn gemak, maar Anette luistert en kijkt heel goed naar de persoon hoe het gaat en stelt je op je gemak. Ik zit al jaren bij haar en ben heel tevreden. Ik doe hierbij en opmerking over de vragen hieronder. De tandartsen bij jullie praktijk vind ik persoonlijk erg slecht en niet vriendelijk op 1 na. Ik zit nu bij fatima. Zij heeft mij wel goed geholpen.

Ik word altijd prima geholpen .

Noordsingel 45

8255 AD Swifterbant

Over Mondzorg Swifterbant

Mondzorg Swifterbant is een praktijk met een frisse en moderne uitstraling. Omdat de praktijk gevestigd is in een dorp, is het contact met de patiënten zeer persoonlijk en bijzonder. U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht. De praktijk heeft 4 behandelkamers, een röntgenruimte en een laboratorium, die gevestigd is in het pand zelf. Wilt u meer weten neem gerust contact met ons op!