Vanesse werkt zorgvuldig

Zeer goed behandeld ze gaf me rust die ik nodig had

Goed behandeld ze gaf me de rust die ik nodig had.

Goed geholpen

Ik kon snel terecht, kreeg goede adviezen en werd goed geholpen.

Deskundig team

Deskundig en plezierig geholpen

Vriendelijk en licht eea goed toe

Vriendelijk en licht eea goed toe

Goede zorg, heel vriendelijke medewerkers, dus zeer tevreden!

zorgvuldig en vriendelijk

De mondhygiëniste vraagt eerst naar gezondheid en bijzonderheden. Dan intensieve controle en uitleg over sterke en zwakke punten in het gebit. Vervolgens de behandeling, inclusief tips voor thuisaanpak. Luistert goed naar de patiënt/klant. Dat geeft ruimte om advies goed op te kunnen nemen.

Keurig op tijd geholpen Mondhygieniste nam alle tijd en prima geholpen.

Goede behandeling

Goede behandeling en duidelijke uitleg

Hele fijne praktijk

Hele gemoedelijke praktijk, vriendelijke tandarts en assistentes. Er wordt echt de tijd voor je genomen en alles wordt goed uitgelegd, ook aan kinderen.

Gewoon goed

Mijn man heeft het heel prettig ervaren. En ik als echtgenoot ook ,

De tanden moesten gereinigd worden. En mijn man heeft Alzheimer, dus goed voorbereid.

In goede handen!

Ik ervaar mijn periodieke bezoek aan de mondhygiëniste als prettig en constructief. Het is vooral de wisselwerking die mij aanspreekt. Dus de wijze waarop zij mij als patiënt aanspoort en adviseert om mijn gebit zo optimaal mogelijk te onderhouden. Ik dat ook trouw doe en zij zich op haar beurt merkbaar optimaal inzet voor het periodiek 'grondig' schoonmaken van mijn gebit. In verband met de afwezigheid van de tandarts heeft zij dit keer ook de halfjaarlijks controle uitgevoerd. Ook dit verliep naar tevredenheid.

Uitstekende service

Zowel de tandarts als de mondhygiënist, hebben mij voorzien van gedegen advies.

Ik ben blij dat ik uw patiënt kan zijn

Leuk en professioneel

Deskundig advies

Goed ervaren en deskundige tandartsen

prima tandartspraktijk

Ik kom hier al zolang deze praktijk bestaat, dat zegt genoeg.

Mondhygiëniste Vanessa doet fantastisch haar werk. Ze is vriendelijk en deskundig. Jammer dat de tandarts er voor de tweede keer niet was.

Ik kan niet bedenken wat beter kan.

Prettig en zorgvuldig

top behandeling

Rustige goede behandeling. Alleen de stoel is verre van ideaal. Totaal geen onderrug steun.

Prima, snel en goed geholpen.

Opmerking: Bij het zoeken op Internet naar de openingstijden vd praktijk op vrijdag kwam ik verschillende tijdstippen tegen: 8.00 - 17.00 / 8.00 - 12.00 en 9.00 - 12.00 uur. Ik ben om 15:00 uur geholpen. Misschien is het mogelijk om overal dezelfde openingstijden te (laten) vermelden?

Prettig en professioneel

Uitstekend behandeld door mondhygiëniste Vanessa. Vaardig geholpen, het zijn geen prettige behandelingen om te ondergaan, maar haar vaardigheid en uitleg maken het een beter dan gemiddelde ervaring

heerst een goede sfeer

goed zorgzaam en rustig

Adequate behandeling

Deskundige aanpak en behandeling

Noordsingel 45

8255 AD Swifterbant

Over Mondzorg Swifterbant

Mondzorg Swifterbant is een praktijk met een frisse en moderne uitstraling. Omdat de praktijk gevestigd is in een dorp, is het contact met de patiënten zeer persoonlijk en bijzonder. U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht. De praktijk heeft 4 behandelkamers, een röntgenruimte en een laboratorium, die gevestigd is in het pand zelf. Wilt u meer weten neem gerust contact met ons op!