Nadat ik een stuk van m'n kies had afgebroken kon ik snel terecht en is alles vlot en goed hersteld . Vriendelijke dames die het snel hebben opgelost . Helemaal top .

Heel goed en vriendelijk geholpen/behandeld. Alles werd verteld wat ze ging doen.

snel en fijn op tijd geholpen.

ik werd meteen meegenomen in wat er ging gebeuren. dit was duidelijk en alles liep snel achter elkaar door.

Gewoon goed!

Altijd betrokken en geïnteresseerd en goed advies.

goed en zorgvuldig geholpen

zowel bij de mondhygienist en tandarts zeer tevreden geholpen

Kies getrokken

Met veel geduld en toewijding hebben de dames mijn kies er uit weten te trekken. Was erg moeilijk maar toch gelukt Bedankt nogmaals Rob

vriendelijk en goed geholpen

vriendelijk en een goed advies

alles keurig en correct

Prima geholpen

Met alle aandacht en uitleg van de behandeling uitstekend eind resultaat

Snel en goed geholpen

Om 9 uur gebeld, en voor 12 uur de gebroken tand hersteld. En goed geweldig.

Niet prettig

Als je behandeld wordt en er op voorhand allerlei opmerkingen/ voorbehouden worden gemaakt dat de behandelaar “hoopt dat je er geen last van krijgt waardoor je een zenuwbehandeling zou moeten krijgen”, geeft dat niet heel erg veel vertrouwen en zeker als dit meermaals wordt gezegd. Begrijp best dat er dingen ‘anders’ kunnen gaan dan misschien gepland, maar zorg gewoon dat het werk goed gedaan wordt en maak vooral patiënten op voorhand niet bang.

Prettig

Iedereen in de praktijk is vriendelijk. Tandarts is zorgvuldig en legt iedere stap die ondernomen wordt rustig uit. Ik kan zonder angst naar de tandarts.

zeer goed

duidelijke uitleg van de behandeling, goed overleg over de eventuele gevolgen en risico,s helaas kon de behandeling niet afgemaakt worden en is er noodvulling gedaan, behandeling moet elders afgemaakt worden

Vriendelijk als vanouds (al meer dan 40 jaar klant bij u)

Mijn wensen worden door de diverse opvolgende tandartsen in acht genomen. En de techniek wordt steeds beter en mooier.

uitstekend

prettig zorgvuldig goed overleg behandeling

Zeer vriendelijk

Ze namen alle tijd voor mijn en stelde mijn rustig

ik ben goed geholpen zijn allemaal heel vriendelijk

ik ben goed geholpen zijn allemaal heel vriendeliijk

Zeer pijnlijk

Mijn kies was afgebroken. De tandarts gaf aan dat zij mijn tandvlees moest weg laseren. Aangezien de verdoving niet geheel zijn werk deed was dit zeer pijnlijk. Op een gegeven moment zo erg dat ik mijn hand ook opstak.. maar ze zei alleen oh sorry en ging door. Nu een week later en nog steeds kan ik moeilijk eten. Ik kreeg verder ook geen advies mee om deze pijn te verzachten. Bij mijn huidige tandarts Janneke nog niet zo’n pijn gehad en zij geeft duidelijk uitleg.

Allemaal vriendelijke mensen

Fijne behandeling

Openheid en zorgvuldig uitgevoerd

Was weer relaxed.

Duidelijke uitleg en vriendelijke mensen.

Ik ben goed geholpen

Ik ben vlot en goed geholpen.

snel en professioneel

Fijn en snel behandeld.

prima hulp als dat nodig is

primna hulp als dat nodig is.

Een prima behandeling.

De tandarts is rustig, kundig, reageert op de cliënt, legt uit wat ze doet, geeft complimenten. Een fijne ervaring voor iemand die het niet fijn vindt om naar de tandarts te gaan.

Noordsingel 45

8255 AD Swifterbant

Over Mondzorg Swifterbant

Mondzorg Swifterbant is een praktijk met een frisse en moderne uitstraling. Omdat de praktijk gevestigd is in een dorp, is het contact met de patiënten zeer persoonlijk en bijzonder. U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht. De praktijk heeft 4 behandelkamers, een röntgenruimte en een laboratorium, die gevestigd is in het pand zelf. Wilt u meer weten neem gerust contact met ons op!