Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen

Prima gaatje gevuld

Jammer dat voor zo:n kleinigheid je niet direct geholpen wordt en terug moet komen.

Prima.

Nvt.

rustig, duidelijk en vlot

Als we komen is er alle tijd, komen de dames rustig over en geven duidelijk aan wat er gaat komen. Ook werken ze vlot.

Deze keer goed en op tijd

Precies op tijd was de afspraak. Had goed de tijd voor je. Graag op de mail vermelden welke afspraak je heb. Bij wie!!! Nu alleen tijdstip. Handig om te weten bij welke persoon bijv. mondhygiënist afspraak

Gewoon goed

Aardige mensen lamel.

Prettig, duidelijk, vriendelijk

Vriendelijke tandarts legt duidelijk uit wat er gaat gebeuren, of het wel of niet verdoofd moet worden. Fatema…….BEDANKT!!

Fijn geholpen

Fijn geholpen

Prima behandeling

Er wordt zorgvuldig met patienten omgegaan

Voldoende

Anders sinds tandarts Meppelink weg is. Het vriendelijke, dorpse praatje maken is er niet meer. Is nu zakelijk snel behandelen en weg.

Bij het gaatje vullen had ik nauwelijks pijn. De tandarts en haar assistente zijn ook heel vriendelijk.

Vind het gek dat ze meteen over geld beginnen

Ervaring is goed fijne en duidelijke uitleg alleen het is geen promotie om.zo over geld te praten. Je weet toch wel dat dit 2 keer 500 euro kost een wortelkanaal behandeling Je weet dat tandarts geld kost alleen bevordert het niet om naar de tandarts te gaan

Tfhjj

Hghjj

Het was weer prima

Goede adviezen gekregen

Vriendelijk, snel terecht kunnen, prettig in omgang

Halfjaarlijkse controle, uitleg prima n.a.v. gemaakte foto’s . Na 3 dagen brak er een stuk van mijn kies. Binnen een uur na mijn telefoontje liep ik de praktijk weer uit met een gerepareerde kies.

Fantastisch fijn en respectvol behandeld

Hele respectvolle zorgzame en goede behandeling

Behulpzaam

Goed geholpen en mee gedacht.

Ben goed geholpen

Ik ben tevreden over de behandelingen

prima, goed gevoel

vriendelijk personeel, goede sfeer

Prima..kundig..

Netjes geholpen, nemen de tijd, deskundig..prima

Lieve tandarts

Goede behandeling

Deskundig, vriendelijk en doortastend

Ik kom al jaren bij deze praktijk en blijf er komen, ook al moet ik er ruim een uur voor rijden. Ik heb vertrouwen in de deskundigheid van de medewerkers.

Prettige vakkundige behandelaars

Ik ben, denk ik, al meer dan 30 jaar patiënt bij deze praktijk. Altijd prettig en zeer vakkundig behandeld. Klasse!

Iedereen was vriendelijk , mijn afspraak liep uit maar we waren allemaal daarover keurig geïnformeerd en had de mogelijkheid om het eventueel te verplaatsen

Noordsingel 45

8255 AD Swifterbant

Over Mondzorg Swifterbant

Mondzorg Swifterbant is een praktijk met een frisse en moderne uitstraling. Omdat de praktijk gevestigd is in een dorp, is het contact met de patiënten zeer persoonlijk en bijzonder. U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht. De praktijk heeft 4 behandelkamers, een röntgenruimte en een laboratorium, die gevestigd is in het pand zelf. Wilt u meer weten neem gerust contact met ons op!