Prima geholpen, mooi op tijd en vriendelijk

Ik ben dus snel, vriendelijk en dus prima geholpen

Fijne praktijk

Snel en vakkundig geholpen door professionele medewerkers

Fijne tandartspraktijk

Professioneel maar ook persoonlijk. Prettige en vriendelijke mensen werken er.

Een behandeling die die graag aan haar overlaat

Duidelijk, luisterend, heldere uitleg in wat de vervolg stappen zijn in het behandel traject. Jij

Goede behandeling

Stuk van me kies af, vakkundig hersteld

Zorgzaam

Waar ik heel zenuwachtig ben om een gaatje te moeten vullen. Hebben ze veel geduld als het even niet gaat .en stellen ze mij erg op me gemak ..lieve tandarts vrouwen en assistentes!!!!

Heeft mij goed geholpen

Vriendelijke tandarts

Geweldig geholpen door tandarts Raufi.

Stukje van kies was afgebroken, kon snel terecht bij tandarts Raufi.

Zoals gewoonlijk.

Deskundig, duidelijk en ontspannen

Ik heb in mijn leven (50+) meerdere tandartsen en mondhygiënisten voorbij zien komen, maar Mondzorg Swifterbant steekt er met kop en schouders bovenuit. Controle en behandeling worden deskundig (en pijnloos) uitgevoerd, de communicatie is duidelijk en dat alles wordt afgemaakt met een prettige ontspannen sfeer.

Fijne tandarts Peter staat niet in het rijtje

Legt alles rustig uit wat hij doet, en stelt je gerust. Ook fijn dat hij zegt dat het vullen van de afgebroken kies tijdelijk is. En moet sparen voor een kroon.

goed, klant vriendelijk.

Deskundig

Na in het verleden wat mindere ervaringen met de beschikbare tandartsen. Zit er nu een team die van aanpakken weet.

vlot en acuraat.

Teleurstellend in sommige gevallen

De behandelingen schijnen altijd te moeten beginnen met foto's maken? Zonder goede onderbouwing en reden hiervoor krijg je het idee krijgt dat dit onnodig is en op kosten gaat van de patiënt. En sommige behandelingen zijn dubieus. Verder zit er iemand achter de telefoon welke bij een calamiteit geen empathie heeft en niet de juiste zorgvragen weet te stellen. Aangezien ik zelf 40 jaar werkzaam ben geweest in de zorg pretendeer ik wel over enige kennis te beschikken. Jullie kunnen nog veel leren. Een zorgplan maken met momenten van terugkoppeling bijvoorbeeld.

Relaxt

Ik hoop dat er met de patiënt wordt mee gedacht over kosten die niet in het verzekerings pakket zitten of deels worden vergoed. Juist in deze tijd zijn de kosten van bijna alles 2x zoveel en dat brengt erg veel stress met zich mee

Goede uitleg bij stappen in het proces

Door goede uitleg, check vragen en rust voelde ik mij als cliënt op mijn gemak

Prima, op tijd en ervaren behandeling

Vriendelijk, deskundig. En wat prettig is dat er wordt verteld wat er gaat gebeuren en waarom.

Een kleine praktijk met vriendelijke mensen waar je niet te lang moet wachten.

Rustig en goed begeleid. Werd steeds verteld wat ze ging doen.

Goed en snel geholpen.

Vakkundig en vriendelijk personeel.

Voor mijn kapotte voortand ben ik vlot en deskundig behandeld.

Gebeld en kon na enkele uren al terecht klasse.

Zoals de score al zegt: uitstekend!

Zeer prettige praktijk met deskundig en vriendelijk personeel! Een andere zithoek in de wachtkamer de bank zit echt niet lekker:)

Klantvriendelijk

Vriendelijke ontvangst en behandeling was ook plezierig.

Noordsingel 45

8255 AD Swifterbant

Over Mondzorg Swifterbant

Mondzorg Swifterbant is een praktijk met een frisse en moderne uitstraling. Omdat de praktijk gevestigd is in een dorp, is het contact met de patiënten zeer persoonlijk en bijzonder. U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht. De praktijk heeft 4 behandelkamers, een röntgenruimte en een laboratorium, die gevestigd is in het pand zelf. Wilt u meer weten neem gerust contact met ons op!