Er wordt goed advies gegeven!

Behandeling is als zeer prettig ervaren en tijdens de behandeling wordt goed advies gegeven.

Goed geholpen, vriendelijk personeel, goede uitleg

Alles ok!

Zie bovenstaande

Goede behandeling en vriendelijk personeel.

Vriendelijke mensen, werken op tijd en leggen goed uit wat er gebeuren moet.

Fijn dat er in ons dorp een tandarts zit!

Legt alles goed uit

Snel

Prettige medewerkers met veel kennis.

Vriendelijke medewerkers en geen lange wachttijden. Vervolgafspraak was ook vlot gemaakt.

Super, de tandarts heeft veel geduld en vraagt steeds hoe het met me gaat, ik heb ik het verleden een trauma aan de schooltandarts over gehouden, zij is in één woord fantastisch

Had een acuut probleempje met een oude vulling die deels eruit was/ afgebroken... Gebeld en kon binnen 24 uur terecht, ben fijn geholpen door Janneke, waardoor ik zonder pijn de kerstdagen in kon gaan

Hele goede behandeling. Ze vertelt systematisch wat ze doet. Heel prettig is dat. En heel zorgvuldig te werk. Ik weet niet meer haar naam. Ze heeft lang blond haar in een staart en ze is lang. Ik hoop haar voortaan als tandarts te behouden

Uitstekend en deskundig behandeld

Ik raad tandarts Nami en assistent Danielle aan iedereen aan. Met zorg behandeld en zeer tevreden. Wat een leuke en fijne sfeer.

Doordat ik 2 tot 3 keer per jaar gaat heb ik weinig last van mijn tandsvlees.

TOP

Behandeling uitstekend in zeer prettige sfeer!

heel goed, deskundig en vriendelijk

Zie boven

heel goed en vakkundig. vriendelijk

Professionele en vriendelijke sfeer

Vriendelijke ontvangst, geruststelling en interesse, professionele en kundige behandeling met oog op de cliënt.

Ben goed geholpen

Heel prettig

.vriendelijk legt alles uit wat er gaat gebeuren.

Ontvangst, hartelijk. Behandeling prima. Was niet mogelijk mij te mengen in gesprek met tandarts en assistente, wel volkomen bijgepraat. Weet nu zelfs dat je radijsjes ook kan bakken.

Netjes en vriendelijk

Een vriendelijk en rustige behandeling een aanrader deze Pratijk

Vriendelijk en duidelijk.

Vakkundig.

Gaatje boren

Ondanks dat ik bang ben voor de tandarts en een gaatje moest laten vullen, viel het mij heel erg mee, zelfs zonder verdoving gedaan en de tandarts en assistente waren superlief!

Geen lange wachttijd en zorgvuldige controle

Belangstellend en vriendelijke benadering. Vragen beantwoord.

Ik ben prima geholpen,

Ik ben prima geholpen. De kies waar een stuk vanaf gebroken was is op een goede manier weer opgebouwd.

Noordsingel 45

8255 AD Swifterbant

Over Mondzorg Swifterbant

Mondzorg Swifterbant is een praktijk met een frisse en moderne uitstraling. Omdat de praktijk gevestigd is in een dorp, is het contact met de patiënten zeer persoonlijk en bijzonder. U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht. De praktijk heeft 4 behandelkamers, een röntgenruimte en een laboratorium, die gevestigd is in het pand zelf. Wilt u meer weten neem gerust contact met ons op!