helder,en positief

Helder en positief

Prima geholpen door mondhygiëniste Danielle

Danielle is altijd vriendelijk en stelt je op je gemak. Geeft tijdens behandeling vooraf ook altijd aan wat ze gaat doen. Zo hoort het!

Vriendelijk en meedenkend

Heel goed

Janneke is altijd aardig en doe goed werk

erg goed

goede behandeling

Gezellig

Als ik een afspraak is het altijd gezellig

Prima behandeling

Fijn geholpen

Slecht kunstgebit geleverd

Slecht gebit gekregen. Mond valt in, ondergebracht helt over naar achteren. Kleine tandjes. Ik heb het oude gwbit weer in. Rekening gaat via de zorgverzekering, nu krijg ik de rekening thuis. Niet voor herhaling vatbaar.

Netjes geholpen en korte wachttijd.

Prettig binnen komen en kort in de wachtkamer gezeten. Binnen gekomen werd er gevraagd hoe het met me ging en of er klachten met het gebit was. Er zijn nieuwe fotos gemaakt van mijn gebit en dat is netjes uitgelegd hoe of wat. Verder nieuwe afspraak voor 2023 gemaakt en alvast de beste wensen voor 2023 gegeven. Hartelijk dank weer voor de mooie behandeling.

Altijd keurig geholpen. Neemt de tijd. Rustig.

Nvt.

Behandeling in ontspannen sfeer

Het repareren van een kies is door de ontspannen sfeer en de gezellige babbel tussen tandarts en assistente, maakt dat de behandeling snel en pijnloos! Voor ijs. Enige minpuntje is de bank in de wachtruimte. Te diep om op te zitten voor de kleinere mens.

Nakomen afspraak

Tandarts zou mij gegevens sturen van collega tandarts, helaas moest ik daar zelf achteraan na 2 dagen

Prima geholpen.

Prettig.

Zeer goed.

Ik zit bij anette. Zij werkt zeer nauwkeurig en houd erg goed rekening met mijn angst. Ben altijd tevreden als ik bij haar ben geweest. Die 5 die ik heb gegeven is gebaseerd op de praktijk. Want over de tandartsen die ik nu heb gehad ben ik niet tevreden. Dit cijfer geldt niet voor anette. Over haar ben ik zeer tevreden

Goede tandzorg lekker dichtbij.

Zie overige ingevulde items

Prima geholpen

Prima geholpen

wordt goed geluisterd en ruim de tijd genomen.

bij problemen snelle hulp. vriendelijk , geduldig,

Vriendelijk en zorgzaam-lange zit

Het moet gewoon gebeuren, gebitsreiniging. Een vriendelijke en zorgzame, kundige behandeling is dan wel zo prettig

Adequate zorg in een klantvriendelijke setting

Een bezoek aan de tandarts staat niet op mijn Bucket list maar is af en toe noodzakelijk. Dit was mijn eerste behandel ervaring met Mondzorg Swifterbant en die was prima. Adequate zorg in een gemoedelijke sfeer.

Het is gewoon goed.

Slecht

Nou als ik geen rekening krijg zou het goed zijn want ik kom voor een afmeting van een schroefje maar die heeft ze nu nog niet opgemeten dus zal mij benieuwen als ik een keer een schroefje nodig heb of ze dan weer eerst willen meten En ze vroeg of ik voor controle kwam maar dat is zo I zo niet het geval Dus ik wacht nog ff af wat het word

Goed maar vind de rekening voor de behandeling veel te hoog

Grondige gebidsreiniging Goede voorlichting. Beter poetsen en ragen. Vriendelijke benadering

positief

Kwalitatief correct behandeld; vriendelijk personeel

Ik ben heel tevreden over de behandeling

De mondhygiëniste is zo vriendelijk en voorzichtig, maar doet haar werk wel heel zorgvuldig. Ik zie er niet tegenop om over een half jaar weer terug te komen.

Noordsingel 45

8255 AD Swifterbant

Over Mondzorg Swifterbant

Mondzorg Swifterbant is een praktijk met een frisse en moderne uitstraling. Omdat de praktijk gevestigd is in een dorp, is het contact met de patiënten zeer persoonlijk en bijzonder. U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht. De praktijk heeft 4 behandelkamers, een röntgenruimte en een laboratorium, die gevestigd is in het pand zelf. Wilt u meer weten neem gerust contact met ons op!