losgeraakte kroon, kon gelukkig dezelfde dag weer geplaatst worden.

fijne uitleg en zorgvuldige check

Ik hou niet van tandartsen maar deze wel

Ik kwam bij deze tandarts omdat een stuk kroon eruit was gevallen. De behandeling was zeer secuur en prettig.

Vriendelijk ,adequaat en terzake

Tandarts bezoek is altijd omgeven met een zekere tegenzin,maar noodzakelijk. De sfeer en entourage bepaald mede of je met vertrouwen er naar toe gaat. En dat doe ik .

gewoon goed

Goed behandeld

Zie vorige vraag

oke

Vindt dood zonde als je een gaatje hebt en daar naast nog 1 hebt dat ze die niet herstellen 5 min meer werk Is klantvriendelijker en scheelt hoop tijd (geld) Nu nog keer terug komen

Zoals gewoonlijk

Controle is prima en prettig verlopen!

Als de controle uitwijst dat alles ok is en er geen problemen zijn, is het altijd fijn om weer met een gerust gevoel de mondzorg praktijk te verlaten. Ivm nare ervaringen met tandarts en kaakchirurg in verleden, angst opgebouwd. Hoewel ik de afgelopen 2 jaar geen klachten / behandeling heb gehad, ben ik tevreden over de wijze waarop ik wordt ontvangen / geholpen. Tandarts Raufi legt altijd keurig uit wat zij waarneemt / doet. Kan haar obv ervaringen tot nu toe van harte aanbevelen.

Zeer tevreden over het contact en de behandeling.

Kan ik alleen maar positief over zijn.

Precies wat ik er van verwacht had

Gewoon zoals het hoort

Ondanks een moeilijk begin is het eindresultaat goed geworden

De behandeling door de eerste tandarts was niet goed. Lange behandeling zonder gewenst succes. Collega heeft het in een later stadium, op mijn verzoek, overgenomen.

Relaxed.

Goede communicatie over uitgevoerde handeling.

SUPER

I.v.m.spoed dezelfde dg geholpen.Erg blij en dankbaar hiervoor.

Goede behandeling al duurde het wel lang.

Prima behandeling gehad

Ik werd voor de 1e keer verwacht bij de mondhygiënist bij deze praktijk en ben daar goed behandeld. 2 minpunten : De stoel ligt niet prettig en er kwamen tot 3x toe verschillende personen in de behandelkamer. Ik had daar zelf geen last van, maar de mondhygiënist vond dat wel storend, en heeft er bij de 3e keer een opmerking over gemaakt.

Prettig

Al jaren patient bij annette, prettig en rustig

prima communicatie en behandeling

Janneke is een echte professional!

goed en goed uitgelegd

Prima, zorgvuldig, veel toegelicht,

Ik was na het maken van decafspraak snel aan de beurt. Vriendelijk, zorgvuldig, professioneel . Goed toegelicht op de controle en mijn vragen.

Afspraak is afspraak

Hoge klant vriendelijkheid en kwaliteit, komen altijd hun tijd afspraak na.

Goede tandarts met gevoel voor zorg

Netjes en snel op tijd behandeld. Was blij dat gelijk met tandsteen verwijderd kon worden. Accuraat en punctueel.

Bezoek mondhygiënist

Vriendelijk en goede adviezen

Noordsingel 45

8255 AD Swifterbant

Over Mondzorg Swifterbant

Mondzorg Swifterbant is een praktijk met een frisse en moderne uitstraling. Omdat de praktijk gevestigd is in een dorp, is het contact met de patiënten zeer persoonlijk en bijzonder. U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht. De praktijk heeft 4 behandelkamers, een röntgenruimte en een laboratorium, die gevestigd is in het pand zelf. Wilt u meer weten neem gerust contact met ons op!