Goed en deskundig

Goec werk en weten waar ze het over hebben

Perfecte behandeling.

Moeilijke reparatie kies goed uitgevoerd.

Positieve ervaring

Wij werden vriendelijke en behulpzaam geholpen bij de tandarts alles werd rustig uitgelegd wat er gebeuren moest en daar zijn wij tevreden over mijn man en ik een vriendelijke groet van Jelle en Tineke en Jelle Bakker uit Urk

Goed geregeld.

N.V.T.

Goede begeleiding

Zo tandsteen weer lekker weg goed advies gehad fijne mondhygiënist. Een klein vrouwtje maar pittig.

Ik ben goed geholpen zit weer bij een goede tandarts gelukkig

Deskundig ,duidelijk en geduldig.

Zie boven

Goed en zorgvuldig behandeld

Voel me veilig bij jullie.

De sfeer is erg goed

Je wordt er altijd goed geholpen

Fijne tandarts

Zijn vriendelijk en luisteren naar de patient en houden daar rekening mee

vriendelijk , bekwaam en goed contact met de tandarts

de arts staat open voor gesprek en mening van patient.

Vriendelijke mensen, uitstekende kwaliteit

Alles goed geregeld, een aanrader!

Vertrouwd

Je wordt er vriendelijk en persoonlijk ontvangen en professioneel geholpen.

Deskundig en vriendelijk

Altijd belangstellend, steeds vriendelijk. Er wordt verteld wat er gaat gebeuren en dat gebeurt deskundig. En....op tijd, nooit lang wachten.

Op tijd, gepland, goede sfeer

Professioneel.

Vlot geholpen

Mooi nette praktijk

Ga in ieder geval niet meer met lood in de schoenen naar de tandarts

Vlot en deskundig geholpen

zeer goed

ze zijn vriendelijk en doen hun werk goed.

Prettige ervaring

Fijne rustige sfeerin de praktijk Ze legt duidelijk uit wat er evt gedaan kan worden aan het gebit.

Rustig respectvol

Rustig en respectvol

Goed1

Prettig geholpen, korte wachttijd. Tandarts was vriendelijk en gaf uitleg.

Prima, vakkundig en vriendelijk geholpen

Op een vakkundige wijze professioneel geholpen

Wijk 1 45

8321 EM Urk

Over Mondzorg Urk

Welkom bij Mondzorg Urk! Onze werkwijze is geënt op drie pijlers: efficiency, kwaliteit en service (nazorg). Wat betreft efficiency werken we verspreid over vier behandelkamers samen met de vijf gediplomeerde preventie-assistentes, die een deel van de werkzaamheden zelfstandig uit kunnen voeren. Hierbij gaat het om o.a. tandsteen verwijderen, het polijsten van het gebit, instrueren mondhygiëne etc. Door het werken met moderne apparatuur, gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en werken met Nederlandse laboratoria, is de kwaliteit van de behandeling gewaarborgd. Wij zetten ons 100% in om samen met u tot een goed eindresultaat te komen.