ben geen fan van de tandarts

ben geen fan van de tandarts maar je moet er toch af en toe heen voor dat problemen zijn waar je niet blij van word dus ga trouw 2 tot 4 keer per jaar trouw langs bij mijn oude tandarts rené van der kist maar die is een tijdje geleden aan een nieuwe uitdaging begonnen dus heb nu een nieuwe tandarts ben alleen zijn naam vergeten maar ga met alle vertrouwen in de stoel en weet dat hij er alles aan zal doen dat ik geen pijn zal hebben tijdens de behandeling een de assistentes daar zijn gewoon een aanwinst in de praktijk ze zijn altijd heel vriendelijk en vakkundig en zorgzaam dus ik ga met alle vertrouwen in die stoel met vriendelijke groet J.H Oost

Zorgvuldig, professioneel en aardig.

Hele verademing deze mondzorg!

Heel goed

Heel goed

Geweldig in een woord

Zeer deskundig nemen ruim de tijd voor de patiënt goede uitleg over wat er te gebeuren staat en heel vriendelijk allemaal

Prettig, rustig en vriendelijk

Het was een fijn bezoek. Vriendelijk en goed geholpen.

Werken snel, goed bezig

Goede behandeling

Goede ervaring, geen lange wachtttijd

Erg vriendelijk geholpen

Goed advies

Goed geholpen en goed advies gekregen maar moest wel even wachten (10 min)

Fijn en relax geholpen

Fijn en goed geholpen.

Vriendelijke mensen behulpzaam

Voel me er altijd prettig Kids ook Dat was vroeger wel anders toen ik klein was. Heb niet meer zoveel angst als vroeger Ze denken met je mee Kunnen heel goed met de kids Ik zou er niet weg willen. Ps ik heb shila ingevuld maar weet eigenlijk haar naam niet (oeps)

Prima geholpen. Controle afspraak

De vervangende tandarts was heel aardig en belangstellend. Oog voor detail en nam de tijd

Vriendelijk en deskundig geholpen

Vriendelijk en deskundig geholpen

Hij neemt zijn tijd

Ik zou eigenlijk al naar andere tandarts switchen, maar heb besloten om toch de nieuwe tandarts te proberen. Deze tandarts neemt zijn tijd en probeert dingen te uitleggen. Hij werkt rustig. Je voel je niet gehaast. Hij geeft je ook keuzes en beslist niet zomaar voor je. Aanrader!

Professionele afhandeling. Niks te klagen

Echte aandacht.

Goede behandeling.

Stelde me fijngerust maakte eerst netjes kennis

Netjes en vriendelijk.

Werd op de afgesproken tijd geholpen dat was wel heel fijn.

Afspraken kunnen snel gemaakt worden, geen lange wachttijden. Kundige tandarts

Fijna tandarts, die gekke vrouw die overkomt als een typetje is er gelukkig niet meer

Prettige tandarts, goed in haar werk,jong en gedreven. Zei mag blijven! Ik weet haar naam niet maar aziatische vrouw en nathaniel zijn toppers

prettige en deskundig

prettig en deskundig

Kundige behandeling

Ook voor mensen met een ''tandartsen'' angst aan te bevelen

Prettige behandeling met goede uitleg

Alle handelingen worden goed toegelicht Het hoe en waarom

Rustige tand arts

Goede uitleg .rustig goede informatie neemt de tijd voor je

Leuke en rustige behandeling bij Nathaniël

Nathaniël werkt rustig en legt uit wat hij gaat doen. Hij luistert ook als je wat vraagt en geeft passend antwoord.

Wijk 1 45

8321 EM Urk

Over Mondzorg Urk

Welkom bij Mondzorg Urk! Onze werkwijze is geënt op drie pijlers: efficiency, kwaliteit en service (nazorg). Wat betreft efficiency werken we verspreid over vier behandelkamers samen met de vijf gediplomeerde preventie-assistentes, die een deel van de werkzaamheden zelfstandig uit kunnen voeren. Hierbij gaat het om o.a. tandsteen verwijderen, het polijsten van het gebit, instrueren mondhygiëne etc. Door het werken met moderne apparatuur, gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en werken met Nederlandse laboratoria, is de kwaliteit van de behandeling gewaarborgd. Wij zetten ons 100% in om samen met u tot een goed eindresultaat te komen.