Goede tandarts, neemt de tijd voor uitleg

Goede tandarts ervaring. Tandarts neemt de tijd, werkt niet overhaast en legt de hele behandeling uit wat hij doet. Erg fijn als patiënt.

Vlot en vriendelijk geholpen . Mijn naam is Hanny en geen Annie

Ik ben vriendelijk en respectvol te woord gestaan en ook zo behandeld

Ik ben vriendelijk en respectvol te woord gestaan en ook zo behandeld

Goed.

Prima.

Leuke tandarts en proffesioneel

Nvt

ik ben heel tevreden.

Om heel eerlijk te zijn , vond ik het erg jammer dat tandarts Kist ermee stopte. En verwachtte weinig van de buitenlandse namen. Maar ik ben erg tevreden. Ik had de Indische of Filipijnse tandarts , vrouw, en ben erg goed geholpen. Heel rustig en normaal Nederlands. Komt ook heel zeker over.

Was goed

Werd vriendelijk geholpen, alles legde hij uit wat hij deed. En zag er keurig uit

Snel en goed.

N.v.t

Goed geholpen

Service is goed

Goede aandacht.

Keurige kundige behandeling en uitleg.

Hele goeie ervaring. Ik ben blij met de nieuwe tandarts, zegt alles even wat er gebeurt en gaat vervolgens lekker vlot door. En de assistente deed het ook super!! Jullie zijn goed op elkaar ingesteld.

uitstekend

Super service , werd geholpen door een vrouw ben haar naam even kwijt , ( volgens mij van chineese afkomst )

Prettig

Rustige tandarts en doet zijn werk goed.

De tandarts dacht goed mee

Ik belde om 3 uur en werdt om 6 uur nog geholpen met de klacht aan gebit

Altijd goed geholpen

De nieuwe tandarts fijne man legt alles netjes uit

Matig

Bovenprotese slecht afgeslepen, niet netjes gepolijst en scherpe randen.

Kundig en rustig

Tijdig, duidelijk, kundig en rustig

Snel en vriendelijk

Tandarts gebit geslepen accistente heeft het goed schoongemaakt

goede tandarts vriendelijke man.

is een goede tandarts vriendelijke man stelde zich gelijk voor met zen naam.

Goed geholpen!

Ik heb een goede controle behandeling gehad.

Na veel moeite om een andere tandarts te vinden bij Mondzorg Urk terechtgekomen. Heerlijk.

Een tandarts die advies geeft en ook luistert.

Ben heel heel vriendelijk ontvangen en geholpen

Ondanks ik bij een andere tandarts klant ben voelde ik mij op mijn gemak en ben keurig netjes geholpen. Bedankt!!

Duidelijk en snel!

Alles is lekker vlot gegaan. Duidelijk antwoord op vragen en je kan altijd bellen als je een vraag hebt. Geen moelijk gedoe, gewoon lekker nuchter. Top!

Fijne uitleg en begeleiding

Werd teruggebeld met een open gekomen plekje, heel fijn, terwijl het erg druk was. Fijne uitleg en begeleiding.

Wijk 1 45

8321 EM Urk

Over Mondzorg Urk

Welkom bij Mondzorg Urk! Onze werkwijze is geënt op drie pijlers: efficiency, kwaliteit en service (nazorg). Wat betreft efficiency werken we verspreid over vier behandelkamers samen met de vijf gediplomeerde preventie-assistentes, die een deel van de werkzaamheden zelfstandig uit kunnen voeren. Hierbij gaat het om o.a. tandsteen verwijderen, het polijsten van het gebit, instrueren mondhygiëne etc. Door het werken met moderne apparatuur, gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en werken met Nederlandse laboratoria, is de kwaliteit van de behandeling gewaarborgd. Wij zetten ons 100% in om samen met u tot een goed eindresultaat te komen.