Weer wat geleerd

Iedere keer leer ik weer wat nieuws bij de mondhygiënist. Zo hebben we het deze keer gehad over elektrisch vs manueel poetsen. Door de kennis die ik nu heb opgedaan heb ik inmiddels een elektrische tandenborstel aangeschaft.

Goed advies. Geen bijzonderheden

Op tijd geholpen en geluisterd naar mijn wensen. Ik ben slecht in het onthouden van namen.

goed behandeld en goede uitleg

Prettige en goede mondzorg

Leuke en vriendelijke assisente :) ( het is altijd lente in de ogen van de tandarts assistente) Tandarts zelf geef duidelijke uitleg en is rustig en begrijpt je wensen, Gaf me ook nog tips om betreft de behandelingen sommige later in het jaar te doen ivm met de verzekering

Toptandarts en assistenten

Prima service en men weet je heel goed gerust te stellen. Dat doet men door alles uit te leggen en precies te vertellen wat men doet of gaat doen. Al.met al een hele goede en professionele tandarts en diens assistenten.

snel

snel en vriendelijke behandeling

De juiste informatie en denken in oplossingen

Ik werd snel en goed ontvangen. Ik kreeg de juiste informatie en er werd met mij meegedacht. Het geheel zorgde voor vertrouwelijke omgeving. Heel fijn

Snel en efficiënt

Bezoek aan de tandarts is nooit leuk, maar hier wordt het tot een minimum beperkt door niet langer te laten duren dan nodig. Deskundige tandarts en assistentes geven je een goede behandeling.

Deskundige en betrokken specialisten

Je wordt hier deskundig en goed geholpen zonder overdreven kosten en adviezen

Geen wachttijd. Goed geholpen.

Prima tandarts

Goed geholpen

Ik was een tijd niet geweest. Heel goed opgevangen.

Gewoon goed.

ik werd vriendelijk ontvangen en er werd duidelijk verteld wat er ging gebeuren. Dus geen verrassingen,

snel, netjes, vriendelijk, erg kundig

snel, netjes, vriendelijk, erg kundig

Keurig

Goede uitleg, snel geholpen.

Alles verliep goed

Ik ben goed geholpen

Doortastend en deskundig

Goed geholpen

Ondanks de vakantie tijd het toch voor elkaar gekregen mij tussen door te helpen

Leuk personeel

Goed geholpen tijdens controle, netjes op tijd

We zijn goed geholpen tijdens controle, netjes op tijd geholpen

Perfecte behandeling

Fijn team.

Erg bang voor behandelingen, hier werd ik fantastisch geholpen waardoor het nu super gaat.

Zeer deskundig

Behandelend tandarts: N. Eschel. Vriendelijke tandarts met deskundig advies gericht op de gezondheid van het gebit. Verricht geen onnodige ingrepen en behandeld gaatjes etc alleen waar echt nodig. Denkt mee met de patiënt en informeert patiënten over preventie en behandel prognoses. Ook zijn de tandarts-assistenten zeer vriendelijk en de praktijk is netjes en schoon.

Goed behandelt, rustig, uitleg.

Tevreden

Fijn bezoek .. Goede info en behandeling gekregen .

Wijk 1 45

8321 EM Urk

Over Mondzorg Urk

Welkom bij Mondzorg Urk! Onze werkwijze is geënt op drie pijlers: efficiency, kwaliteit en service (nazorg). Wat betreft efficiency werken we verspreid over vier behandelkamers samen met de vijf gediplomeerde preventie-assistentes, die een deel van de werkzaamheden zelfstandig uit kunnen voeren. Hierbij gaat het om o.a. tandsteen verwijderen, het polijsten van het gebit, instrueren mondhygiëne etc. Door het werken met moderne apparatuur, gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en werken met Nederlandse laboratoria, is de kwaliteit van de behandeling gewaarborgd. Wij zetten ons 100% in om samen met u tot een goed eindresultaat te komen.