zeer goed

snel geholpen

Prettige praktijk

Na in korte tijd veel veranderingen in de praktijk merk je dat de tandartsen die nu de praktijk hebben overgenomen hebben alles goed op orde hebben en je als patiënt goed, deskundig en prettig helpen.

Super!

Hele fijne rustige tandarts, neemt de tijd en legt uit.

Goed overleg en uitleg over de behandeling En vriendelijke mensen.

uitstekend bevallen

Zeer correct en zorgvuldig

Snelle behandeling van twee gaatjes boren, met schijnbaar nieuwe techniek van vullen. Uitleg was goed. Ik ben tevreden. Hopelijk minder boorwerk voor de volgende keer (-;

Gewoon prima

De eerste ontmoeting met Nathaniel als tandarts was prettig en gaf een zeer kundige en nette indruk

Prima ervaring

Prettig behandeld en duidelijke uitleg

De tandarts nam de tijd voor mij, en alles werd goed uitgelegd.

Toppers

Ik ben geen fan van tandartsen erg bang ga ook bijna niet heen op afspraak stukje van mijn tand af toen moest ik wel had deze tandarts voor eerst moet zeggen vriendelijke man stelde mij best wel op gemak legde elke stap uit daar was ik erg blij mee heb al veel ellende meegemaakt ziek zijn elke dag draag ik pijn maar ga toch proberen om mijn afspraak na te komen bedankt

Goede uitleg

Niet te lang wachten en goede behandeling.

Prima.

Geschikte en fijne plek voor mondzorg.

Vriendelijk, zorgvuldig en vakkundig

Aan bovenstaande is weinig toe te voegen, vind ik.

Mw.kwam wat overdreven over.

Mw. Hielp me eerst achterover in de stoel, ging toen weg, of ik toch maar rechtop wilde? Mw. Was overdreven uitgebreid in haar uitleg. Alsof ik voor t eerst bij de tandarts was. Me. Ging me uitleggen hoe een drilboor was en hoe dat zou voelen etc. Terwijl ze met 1 blik inn gebit had kunnen zien dat ik dat al vaker had mee gemaakt. Een simpele mededeling dat ze ging boren was ook voldoende geweest.Mw. Kwam onzeker over. In het boren en in haar houding.

Kwam er tussen door omdat er een stukje van mijn kies er af was.de sfeer ontspannen.er wordt duidelijk gezegd wat er wordt gedaan

Anders dan ik gewend was

Ik had een controle afspraak. Bij het controleren van mijn tanden werd nu een luchtblazer gebruikt inplaats van een haak. Verder werd ik direct nadat mijn tanden polijst waren, een röntgenfoto gemaakt terwijl ik nog tandpasta in mijn mond had. Hierdoor mislukte de röntgenfoto en moest die nog een keer waarbij ik wel de gelegenheid kreeg om mijn mond te spoelen.

Zeer relaxte indruk

Zeer grondig controle van gebit, goede en rustige uitleg

Slecht.. totaal geen gevoel van betrokkenheid en profesionaliteit!

Dit was mijn laatste bezoek als klant bij Mondzorg Urk.. Ik ben een klant en wil het gevoel hebben ik serieus behandelt word en daar niet alleen ben om mijn geld te brengen en na 15 min weer buiten sta voor 230 EURO. Echt zeer slecht... succes met de praktijk.. ik zal niet de enige zijn die ergens anders naartoe gaat...

Wijk 1 45

8321 EM Urk

Over Mondzorg Urk

Welkom bij Mondzorg Urk! Onze werkwijze is geënt op drie pijlers: efficiency, kwaliteit en service (nazorg). Wat betreft efficiency werken we verspreid over vier behandelkamers samen met de vijf gediplomeerde preventie-assistentes, die een deel van de werkzaamheden zelfstandig uit kunnen voeren. Hierbij gaat het om o.a. tandsteen verwijderen, het polijsten van het gebit, instrueren mondhygiëne etc. Door het werken met moderne apparatuur, gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en werken met Nederlandse laboratoria, is de kwaliteit van de behandeling gewaarborgd. Wij zetten ons 100% in om samen met u tot een goed eindresultaat te komen.