Slecht

De vrouwlijke assistente was heel aardig, maar de mannelijke tandarts was gewoonweg gemeen, heeft geen inlevingsvermogen, vind het ook meer als normaal als je vraagt naar een renovatie (wat al schaamtelijk is) als antwoord te geven: Ge kunt nog niet eens een afspraak maken in april en dan ga je nu vragen wat een renovatie kost?! (Is dit normaal dat er zo gesproken word naar de klant toe?) Vervolgens moest mijn tand getrokken worden, ik moest aangeven als ik het nog voelde zei meneer, ik heb nog nooit zo veel pijn gehad in heel mn leven met een tand te laten trekken dit was gewoonweg een traumatiserende ervaring van het begin tot het einde. U kunt dit dan ook zien als mijn uitschrijving want ik ga na deze behandeling opzoek naar een andere tandarts, ik vond het echt alles behalve goed!! En de keren dat ik ervoor ben geweest kan ik niet van zeggen dat die nou super waren.

Goed geholpen!

Goed geïnformeerd, goede zorg, mooi resultaat . Pijnloos!

Vriendelijke personendenken met je mee.

Fijne tandarts praktijk.

Als eerst door Nathalie een gebitsreiniging ondergaan en aansluitend een controle uit laten voeren door Guido, fijn dat het zo ingepland kon worden.

Snel en pijnloos nieuwe vulling

Mijn vulling was in het weekend gebroken. Ik belde maandag (had geen pijn)en had dinsdagmiddag een plek. Tandarts was beleefd en werkte snel. Tijdens het proces en daarna helemaal pijnloos. Ik ben zeer tevreden.

Zeer fijn personeel! Goede service!

Werd fijn geholpen door mondzorg Woensdrecht.

Deskundig

Deskundige hulp. Wel lange wachttijden.

Alles werd goed uitgelegd

Er wordt, zowel door de mondhygiënste, als door de tandarts steeds goed rekening gehouden met mijn grote angst voor hun behandelingen. Zij hebben geduld met mij en daardoor voel ik mij steeds beter op mijn gemak.

Na het verwijderen van mijn kies geen enkele last van gehad

Gewoon top

Super vriendelijk, goed voorgelicht over eventuele plaatsen van twee kunst tanden. Hoefde niet voor mij en er werd niet aangedrongen. Mijn behandeling was verder super. Blij dat ik naar hier enige tjjd geleden overgestapt ben. Vriendelijke groet willy heeren

zeer tevreden

ik heb vrij veel angst bij een tandarts maar werd heel goed gerustgesteld.

Uitstekend geholpen.

Ze heeft mij heel goed geholpen en geadviseerd.ben zeer te vreden.

Heel leuke tandartsen

Ik had een afspraak voor een gebit tr laten maken . Ik kwam aan moest even wachten . Toen werdt ik naar binnen geroepen . Ik had een hele lieve mevrouw sabina . Die legde alles heel goed uit en was heel spontaan die verdiend wel een dikke pluim vind ik

uitstekend

Ik maak altijd eens in het jaar een dubbele afspraak: eerst mondhygieniste en daarna tandarts. En dat loopt al jaren perfect. Ook wordt ik heel snel geholpen als er tussentijds een probleem is.

Deze keer een goede ,Mondhygiëniste.

Alles is prima gegaan

Netjes en goed geholpen

Vriendelijk

Tandsteen verwijderd en controle. Prima

Fijne praktijk

Gebits controle gehad door tandarts Bettens. Hele duidelijke uitleg gehad oven een evt brug. Fijne rustige man.

Heel goed

Prima vakwerk.

Vriendelijk geholpen.

Netjes geholpen

Goed geholpen en netjes te woord gestaan.

Vlot geholpen

Kon snel terecht en werd uitstekend geholpen!

Prima, de reparatie aan de voorste tand is uitstekend gedaan. Met de klacht over de kronen is goed aandacht besteed en een eventuele nabehandeling voorgesteld. Heb zelf besloten om het nog even aan te zien

Vriendelijk en vakkundig

Raadhuisstraat 98

4631 NH Hoogerheide

Over Mondzorg Woensdrecht

Bij Mondzorg Woensdrecht in Hoogerheide zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!