Prima en vakkundig personeel.

Probleem snel opgelost. Tand gevuld. Ik kon ook redelijk snel terecht voor behandeling.

Teleurstellend en zorgelijk

Implantoloog, R van Gils, heeft zonder uitleg klikgebit afgeslepen. Niet geluisterd naar de klacht. Alles gebeurde zonder enig overleg. Zeer teleurstellende ervaring en prachtig klikgebit verpest. Waarom staat de naam van de implantoloog niet in de beoordelingspunten?

Nieuwe tandarts dit keer

Nieuwe tandarts (Koen) kennismaking verliep prima en goede adviezen gekregen. Forse verbetering qua informatie!

Het is goed gegaan.

Het is vlot gebeurt.

De controle van mijn gebit was prima.

Op de afgesproken tijd werd ik binnen geroepen. De tandarts vroeg of er nog iets aan de hand was met mijn gebit en plaatje. Alles was goed en de behandeling zelf ook.

goed geholpen

De Tandarts heeft me direct uitstekend geholpen met mijn ontsteking .Kon ondanks alle drukte die morgen direct terecht

Tevreden

Ben vakkundig geholpen door vriendelijke mondhygiënist

Afspraak was om 11.45 uur, was 12.15 uur aan de beurt. Dat viel uiteraard tegen.

Na het wachten werd ik door een vriendelijke tandarts geholpen.

op tijd en goed geholpen

werd snel vakkundig geholpen

stuk van mijn kies afgebroken even bellen kon eigenlijk gelijk terecht super

Ik ben blij en ik kan jullie aanbevelen bij mijn vrienden.

Elk bezoek is een genot. Zeer professionele bediening. Leuke sfeer en bereidheid om te helpen van het personeel.

Had ik het maar niet laten doen....

Mijn gebit past voor geen meter meer, en er blijven net zo veel etensresten onder zitten als voorheen !! Het wordt pijnlijk in de loop van de dag, maar wennen doet het nog niet. Eruit halen is helemaal een verschrikking : mond, handen onder de kwijl !

IK ben zeer tevreden op de manier van de behandelingen, voor een compleet gebit. Dit is gedaan door Sabina.

Goed geholpen fijne behandeling

Fijne tandarts en assistent

Uiterst prettig geholpen

Aardige mensen en goede behandeling

Hierboven al beschreven

Goed geholpen bijna pijnloze behandeling

Alleen wat weinig uitleg tijdens de behandeling.

Een brug zonder te happen

Ik ben geholpen door tandarts Koen en zijn assistente. Twee kiesjes rechtsonder moesten vervangen worden door een brug. Ik hoefde niet te happen, er werd n.l. een scan gemaakt van mijn gebit. Met veel toewijding en zonder bravoure is er ter plaatsen een tijdelijke brug gemaakt. Met deze brug kon ik gewoon eten, na twee weken kreeg ik de definitieve brug. Deze is met precisie geplaatst, ziet er perfecte uit, voelt goed en kan er lekker mee eten. As Ollander zeg ik tegen den Koen en z’n assistenten: een dikke Merci!

Alles in orde

Snelle en vriendelijke controle. Ik ben erg zenuwachtig altijd voor de tandarts en dat hebben ze gehoord en me dan ook heel rustig geholpen. Zeer vriendelijke dame Carlie!!

Tandarts was vriendelijk en betrokken bij mijn jaarlijkse controle

Een positieve ervaring.

Op tijd, goed gepland en snel

Op tijd, goed en snel.

De behandeling word uitstekend uitgevoerd

De behandelingen worden goed uitgevoerd

Assistente

Als je 1,1/5 uur moet wachten na het aanmelden omdat de assistente een fout had gemaakt is niet zo dat het hoort als wij te laat komen wordt het in rekening gebracht. Dus krijg ik nu korting? Daarna netjes geholpen door de Tandarts.

Raadhuisstraat 98

4631 NH Hoogerheide

Over Mondzorg Woensdrecht

Bij Mondzorg Woensdrecht in Hoogerheide zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!