goede behandeling, prima service.

Een goede en correcte instelling van Uw bedrijf

Altijd goede voorlichting en qua behandeling vakmensen.

Zie boven.

Nette adequate hulp

Idem

Fijne tandartsenpraktijk

Vriendelijk en deskundig personeel

Het was heel goed

Het was heel leuk en prima. Dank u well voor alles

Prettige omgang met patiënt Duidelijk

Netjes en correct

De tandtechnicus was behulpzaam en goede raad

Voor mij vriendelijk en uitstekend geholpen.

Vriendelijk en uitstekend geholpen en snel.

Prettige ervaring

Er wordt de tijd voor je genomen

Heel goed

Vakkundig geholpen

Het is niet de meest favoriete behandeling maar ik ben vakkundig en snel geholpen.

Persoon die mij geholpen heeft fantastische eerlijke en lieve vrouw super tevreden over haar ben ik , kan gewoon niet beter bij deze nogmaals hartelijk dank voor alles

Deze x heel fijn

Koen was erg begripvol naar mij toe Ik ben een heel erge angstpatient, en hij was de rust zelve, ik hoop dat hij nog heel lang bij jullie blijft. Ik kreeg elke x een andere tandarts en dat is zo niet fijn , maar nu werd ik op mijn gemak gesteld en dat is een hele andere ervaring, Heb ook weer een afspraak bij hem over een half jaar. Gr Anita Meylemans

vakman met humor

Prima uitleg. Altijd vrolijk en aardig maar nog belangrijker de man heeft de zorg voor jouw gebit hoog in het vandel staan.

gewoon goed

geen opmerkingen

goede service

een nette en goede behandeling, goede uitleg en rustig tijdens de behandeling

uitstekend

ik moest mijn gebit laten schoonmaken dit heeft de mond hygiënisten heel goed gedaan super goed uitgelegd neemt de tijd voor je luistert ook naar je echt een fijne ervaring.

Ik ben prima geholpen.

prima bedrijf vriendelijke en kundige medewerkers

prima behandeling

Prima.

Snel en correct geholpen.

Goed en snel geholpen

Tevreden goed geholpen

Goede behandeling

Goed geholpen

Netjes te woord gestaan

Raadhuisstraat 98

4631 NH Hoogerheide

Over Mondzorg Woensdrecht

Bij Mondzorg Woensdrecht in Hoogerheide zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!