Vriendelijk personeel!!!

Ik moest wachten, omdat de tandarts verlaat was vanwege drukte op de weg. Dat kan iedereen overkomen. Vandaar mijn 4 sterren ipv 5. Ik ben dik tevreden. Ik mis alleen de supervriendelijke mevrouw aan de desk. Maar zeker geen commentaar voor de nieuwe mevrouw.

Mooi op tijd volgens afspraak

Aardig en vakkundig personeel

Is goed

Voor mij is alles goed

Verbeterpunt zou zijn preciezer werken met aandacht waar je mee bezig bent.

Het heeft geen zin om van te voren een afspraak te maken, omdat deze minimaal 4 tot 5 keer gewijzigd wordt. Na afloop van vullen van kies nog steeds stukjes slijpsel in mijn mond.

Slechte time management

Goede service en vriendelijk personeel, maar lange wachttijden.

Goede zorg

Vriendelijke mensen en goede tandartsen en mond hygiënisten

goed en niet goed

mijn ervaring in hoogerheide oke maar de samenwerking tussen mondzorg klaasen bergen op zoom minder dit ivm met garantie op mijn prothese welke de laatste keer niet voldeed aan wensen

Vlug geholpen vriendelijk personeel

Zeer goede zorg.

Ik ben vorig jaar in kontakt gekomen voor een totaal nieuw gebit. De hele behandeling is voor mij prima verlopen en nu met het nieuwe gebit ziet het er geweldig mooi uit. Dank aan alle team leden voor het goede resultaat.

Was goed

Valt mee.

vriendelijk

Voor de eerste keer bij Mondzorg Woensdrecht en werd vriendelijk en behulpzaam geholpen. Nieuwe prothese word aangemeten.

Ik ben goed geholpen

Neutraal

Goede duidelijke uitleg

Gee

Euvel was snel verholpen

Snelle oplossing en advies voor oplossing op lange termijn.

Goed geholpen

Ik als zenuwpees moest naar een waarnemer ivm kiespijn, een andere tandarts dan normaal. Verschrikkelijk vind ik dat. Maar dit beviel zo goed dat ik een nieuwe tandarts heb gevonden voor wanneer mijn huidige tandarts met pensioen gaat.

Goede uitleg vriendelijke tandarts en assistent. Proberen je op gemak te stellen.

Meteen geholpen

Scheurtjes in prothese. Kon meteen terecht en was dezelfde dag klaar. Ook vervolg geregeld en duidelijke uitleg

Verschillende meningen

Dat ik niet weet waar ik aan toe ben

Prothese wordt goed bekeken of deze nog oké is en of het nog goed past op de steg. Steg wordt waar nodig goed gereinigd.

Mijn gebit is fantastisch hersteld.

Ik zag er erg tegenop, maar dat bleek niet nodig. De tandarts stelde me gerust, en ik vertrouwde haar volledig. Zij zei me dat het weer mooi en goed zou worden. En dat is wel voor 100% gelukt ja. Ik ben heel tevreden. Nogmaals bedankt

Prettig en efficient

Als van ouds. Maar vroeger herinnerden jullie als het weer tijd was voor een afspraak. Dat verdween maar jullie verzekerden dat weer in te voeren, Maar niet heus.

Fantastisch !

Ik kan me alleen maar in superlatieven uitdrukken! Van het allereerste moment voelde ik me goed en gerustgesteld zowel door de arts die mijn tanden trok, als door de arts die mijn nieuwe gebit maakte! Beiden deden een fantastische job! Ook hun naverzorging was ongelooflijk goed! Ik kan dus alleen heel diep en oprecht “dank u wel voor uw vriendelijke en toffe opvang” zeggen! Denise

doen wat ze moeten doen

Deskundig

Deskundige en vriendelijk personeel

Raadhuisstraat 98

4631 NH Hoogerheide

Over Mondzorg Woensdrecht

Bij Mondzorg Woensdrecht in Hoogerheide zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!