Uiteindelijk tevreden

Meerdere malen terug geweest. Dit vanwege "complexe" bite bovengebit op plaatje ondergebit. Uiteindelijk na meerdere aanpassingen en nieuw bovengebit tevreden met het uiteindelijke resultaat.

Goed en grondig

prettig en deskundig geholpen

Bij tandarts Koen efficiënt en prettig geholpen, hier geen overbodige handelingen. Afspraak op tijd, geen lange wachttijd.

verrassend goed

Nog nooit meegemaakt, zonder pijn zoveel gaatjes gevuld. Leuk dat de tandarts van zijn hobby zijn beroep heeft gemaakt.

Mooie praktijk, vriendelijk ontvangen. Wachttijd was niet lang. Tandarts was kundig alleen jammer dat hij zich niet voorstelde. Ik heb geen idee hoe de goede man heet….

Snel en goed

Na dat een kies was afgebroken binnen 24 uur gerepareerd top .

Ja het ging eigenlijk wel allemaal goed.

Ik was al een tijdje niet meer naar de tandarts geweest had dat ook aangegeven aan de tandartsassistente. En ook hoe ik het wou de controle en ze hadden daar rekening mee gehouden dat was wel super fijn. En ze waren ook vriendelijk en ze zeiden wat ze bij de volgende controle gingen doen bij mij. Dus ik hoop voor de volgende keer dat ik die 2 tandartsassistenten weer krijg ook omdat hun weten wat er moet gebeuren dan. En bij deze tandarts is ook wel fijn dat je zelf de afspraken kan maken wanneer het voor jou uitkomt. Groetjes van Niels Netten

Na half uur wachttijd helaas was behandeling snel en efficiënt.

Lange wachttijd helaas maar receptioniste legde reden goed uit en bood ook iets te drinken aan. Voor het eerst bij deze mondhygiënist en alle lof voor behandeling.

Vlot en kundig geholpen.

Ik werd geholpen door tandarts Koen.Een klein euvel aan een vulling werd meteen verholpen zodat ik geen tweede keer terug hoefde komen.

Fijne sfeer

Fijn contact met medewerkers, meedenkende en vakkundige tandarts en assistenten. Fijne gemoedelijke sfeer

Fijne tandarts

Is heel rustig en vriendelijk,wat ik zeer fijn vind. Ik ben nl nogal bang voor de tandarts

Matig

Ik ben wel blij verrast dat er weer iemand achter de balie zat, want die is regelmatig ook onbemand. De controle met mijn 2 dochters verliep zelf vlot, alleen moesten we een kwartier wachten. Daarnaast is de tandarts die we hadden wel kundig, maar met alle respect, ik moet toch heel goed luisteren als ze iets vertelt omdat Nederlands haar 2e taal is. In haar positie maakt het het communiceren wel lastig. Begrijp me niet verkeerd, ik juich toe dat iedereen van waar ook op de wereld hun beroep uitoefent, alleen is het nu toch wel een barrière.

Zorgvuldig werk van de mondhygiëniste

Behandeling prima; jammer dat je later weer moet bellen om een afspraak te maken. Misschien handiger om gelijk te lunchen

nvt

nvt

De afspraken waren mooi op tijd.

Alles is netjes gedaan en besproken.

Op tijd en netjes geholpen.

Telefonisch eerst niet bereikbaar, later netjes terug gebeld nav mail. Ik kon snel terecht en ben op tijd en goed geholpen, prima.

Je wordt altijd goed, deskundig en vriendelijk geholpen.

Bij deze praktijk nemen ze de tijd en luisteren ze goed naar je klachten. Vervolgens krijg je een zorgvuldige behandeling.. mocht je tussentijds nog vragen hebben dan worden ook deze serieus genomen en accuraat beantwoord.

Spoedgeval. Snel en correct verholpen

Spoedgeval. Snel en correct geholpen en verholpen

Lange wachttijd

De behandeling op zich was prima, maar de wachttijd was erg lang.

Goede behandeling

Goede uitleg tijdens de behandeling

Het was heel goedm

Het was heel goed

Normaal

Soms lastig te verstaan, wat gebrekkig Nederlands.

Vriendelijk en correct

Ik ga weer met plezier naar de tandarts

Uitstekend, alles was goed geregeld.

Uitstekend, alles was goed geregeld.

Raadhuisstraat 98

4631 NH Hoogerheide

Over Mondzorg Woensdrecht

Bij Mondzorg Woensdrecht in Hoogerheide zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!