Ik word altijd correct geholpen en daar waar nodig van advies voorzien.

ik ben heel goed geholpen door zowel tandarts als mondhygiëniste als telefoniste

Snel geholpen

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Snel goed geholpen

Idem

Niet geholpen

Op gesprek geweest voor nieuwe prothese ,offerte gehad en afspraak om te beginnen maar ze belden 1 1/2 week later af dat ze het niet aandurven

Ze werkt snel en is duidelijk

Heel vriendelijke en begripvolle mensen, een top team!

Redelijk goed

Er is tegenwoordig moeilijk communicatie omdat nederlands moeilijk te begrijpen is. Tussen personeel

tamd getrokken

ık vondt ze heel vrıendelıjk en ze hebben werk uıtstekend gedaan

Slecht

Aan het begin niet ingelicht over de nadelen en nu moet 2 keer betalen voor de prothese omdat ze geen oplossing hebben en implantaten aan mij willen verkopen dus de eerste 750 euro heb ik dan zomaar even in de vuilnisbak gegooid volgens mij Maar de smoes is goed omdat de prothese niet vernieuwd wordt Volgens mij klopt er helemaal niets van de onder prothese

Goed geholpen geweest door de mondhygiënist

Heel goed!

Goede behandeling ! Geruststellend!

Niet zo goed

Had gehoopt op verbetering

Snel en goed

Eventjes wachten, daarna opgehaald door een vriendelijke assistente. Mijn gebit werd grondig gecontroleerd en tevens is ook mijn gebit in de file bijgewerkt. Tandarts is m.i. ervaren en de volgende keer wil ik dezelfde tandarts. Meteen aan de balie een afspraak gemaakt voor over een half jaar. Kreeg netten een bevestiging per email.

zeer vriendelijk

zeer vriendelijk , geruststellend en altijd eerlijke antwoorden op je vragen , niets is teveel gevraagd al 10 jaar een klikprothese van bij jullie en nog steeds ZEER TEVREDEN !!!

Goed geholpen en duidelijke uitleg

Goede ervaring , geruststellend gevoel

Prima check implantaat

Check implantaat

Tevreden hoe de behandeling verloopt

Goede behandeling, en een goede uitleg van de behandeling.

Ze hebben mijn goed geholpen.

Ze zijn heel vriendelijk en ze hebben mij heel goed geholpen.

Gewoon een fijne tandarts, met goede kennis en ervaring

Super snel en goed

‘S morgens bij het poetsen een stuk kies afgebroken. Gebeld en ‘s middags kon ik al terecht en werd er weer een stuk aangezet. Super

Zoals het hoort

vriendelijk en kundig

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen

Deskundig en vriendelijk geholpen

Prima en snel behandeld.

Goed geholpen en leuke grapjes tussendoor

Raadhuisstraat 98

4631 NH Hoogerheide

Over Mondzorg Woensdrecht

Bij Mondzorg Woensdrecht in Hoogerheide zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!