Vriendelijk, duidelijk en goed geholpen.

Prima, netjes, duidelijk. Lief voor kinderen.

mijn ervaring bij mondzorg zevenbergen is goed. Ik word naar tevredenheid geholpen.

Klantvriendelijk

Vriendelijke benadering, uitleggen wat ze gaan doen.

goed, er volgt volgend behandeling.

goede behandeling

Pijnvol

Het trekken van mijn tanden was een niet zo pijnvolle ervaring. De dagen daarna waren zeer pijnvol en heb ik nachten niet kunnen slapen, ook met het gebruik van paracetamol. na 4 dagen zijn de zwellingen verminderd, de bloeduitstortingen zijn rond mijn mond nog duidelijk zichtbaar. Mijn onder prothese zit nog niet helemaal lekker soms pijnlijk, ik hoop dat het deze week kan worden opgelost!! Mijn ervaring is niet erg positief.

Goed is goed, toch!

Goed is goed, toch!

alles gebeurd wat nodig is

gewoon goed

Persoonlijk!!

Een zeer prettige tandarts, voel me op m’n gemak

Vriendelijk en kundige behandeling

Niet behandeld zoals besproken

Op donderdag afspraak , bij de afspraak komt de tandarts erachter dat er meer tijd nodig is en of ik later terug kan komen . Gedaan , maar bij de behandeling komt de tandarts erachter dat de tand niet meer te redden is en eruit moet . Omdat de implantoloog er de volgende dag pas is werd mij gevraagd of ik dan de volgende dag terug kon komen . Afspraak om 15.00 , liep uit naar 15.30 ( kan natuurlijk ) . Dan uiteindelijk geen rand getrokken , maar offertes voor implantaten en kunstgebit . En weer weg zonder behandeling .

Goed en snel geholpen

Afspraak gemaakt ivm afgebroken kies. Op maandag gebeld, op donderdag geholpen. Ivm uitvallen van andere patiënt kon ik zelfs nog op eerder tijdstip. Kies is vlot en vakkundig hersteld.

Goede mondzorg en goed advies.

Kom hier al jaren en tevreden.

Tevreden

Er wordt naar me geluisterd en rekening met mijn wensen gehouden. Ik vind het raar dat Meintje niet op de hoogte was van het tevredenheidsonderzoek.

Al jaren onze uitstekende adres voor mondzorg

aardige dames en snel geholpen

in de ochtend gebeld en kon vroeg in de middag al terecht

Uitstekend!

Zoals gebruikelijk (al 40 jaar kom ik er) vriendelijk, snel, attent en goed geholpen.

Heel goed

Behandelaar luistert goed, geeft advies en komt sympathiek over

Gewoon goed behandeld

Wederom een goede ervaringen

Service en tandarts goed

Ben wel geschrokken van de factuur! Erg hoog bedrag voor de tijd dat ik er geweest ben!

goed geregeld

Vriendelijk personeel en de organisatie oogt proffesioneel.

Binnen gekomen en goed behandeld

De ontvangst en de uitleg tijdens de behandeling was zeer goed! Er was ook een heel rustig gevolg. Toen ik probeer de op te staan moest ik even rustig aan doen vanwege mijn duizeligheid. Er was alle begrip voor.

Netjes en goed geholpen

Zie boven

Was weer geweldig…..

Behalve een professionele behandeling ook bruikbare suggesties. Dank daarvoor.

Nagenoeg op tijd, snel en professioneel

De 2 afspraken waren beiden nagenoeg op het afgesproken tijdstip, snel en goed geholpen.

Pastoor van Kessellaan 3

4731 BH Zevenbergen

Over Mondzorg Zevenbergen

Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.