Netjes en vakkundig mijn gebit verzorgt.

Ben blij dat ik altijd netjes behandeld wordt.

Alles ging super goed en fijne uitleg

Gewoon goed!

Tandsteen verwijderen is nooit een leuke afspraak, maar ben toch altijd weer blij als het is gebeurd. Meintje geeft een duidelijke uitleg waarom ze iets doet en geeft ook altijd goede tips en adviezen.

Niet lang hoeven wachten en zeer vriendelijk een deskundig geholpen. Alles werdt eerst goed uitgelegd.

heel gezellig goed team

Heel blij met Mijntje mijn mondhygiëniste..en zeker ook met mijn tandarts Dokter Bol..heel blij mee..ook de assistentes zowel in de praktijk als achter de bali ..hele fijne mensen stellen mij altijd op mijn gemak..

Professioneel

Vriendelijk en professioneel Legt uit wat ze gaat doen En komt rustig over

De behandeling was goed en deskundig.

De behandeling betrof zowel de extracties van de bovenkaak als het plaatsen van het bovengebit. Een zware behandeling maar die toch deskundig werd uitgevoerd. Van de voorlichting had ik iets meer verwacht omdat bij het nemen van een bovengebit - hoor ik achteraf van kennissen - meerdere opties zijn (klikgebit/implantaten). Daarover is echter met geen woord gerept. Ik heb nu het gevoel dat ik achteraf misschien toch meer voor een andere optie zou hebben gekozen.

Kan niet beter

Prima voorlichting in zake wat er gaat gebeuren met implantaten.

Wel goed

Ik ben best wel tevreden. Kan altijd beter natuurlijk.

prima, geen op of aanmerking

Ondanks dat de tandartsen uitliepen, ben ik op tijd, vriendelijk en vakkundig geholpen. Kreeg duidelijke en uitgebreide instructies

Mondhygiëniste doet het prima.

voor het eerst bij weer een nieuwe tandarts,

in verband met de ziekte van mijn ingeplande tandarts werd ik netjes vooraf gebeld of ik de afspraak wilde uitstellen of gebruik wilde maken van de optie de afspraak bij een andere tandarts door te laten gaan. ik heb voor de 2e optie gekozen en op een prettige manier mijn controle gehad. ik vind het vervelend dat er erg veel verloop is bij de tandartsen en mondhygienisten, dat is voor mij de reden dat ik geen 5 sterren geef

Vriendelijk en humoristisch

Zie titel

Nieuwe mondhygeniste miijntje, heel vriendelijk. Duidelijke uitleg.

Positief

Tandarts nam de tijd om de behandeling uit te leggen en en de behandeling liep zoals hij had verteld

Fijne ervaring!!

Fijne en lieve mensen.

Heel vriendelijk en snel mijn halfjaarlijkse controle gehad!

Heel vriendelijk en snel geholpen en ook mijn vragen beantwoord! Wat fijne tandarts is deze mevrouw met Duits? aksend !!

Prima!

Vriendelijke tandarts en assistente die goed uitleggen wat ze gaan doen.

Vriendelijk en lief

Heb tegenwoordig het gevoel dat mijn behandelaars tijd en belangstelling hebben voor jou als cliënt.

Een veilig gevoel!

Hij stelt je gerust en legt alles duidelijk uit!

Professioneel

Super mondhygieniste en veel vertrouwen in tandarts Mulders.

Vlot, vriendelijk en goed geholpen

Pastoor van Kessellaan 3

4731 BH Zevenbergen

Over Mondzorg Zevenbergen

Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.