Vakkundig gereinigd

Goede behandeling door Meintje.

Vriendelijk

Gewoon goed

Gewoon goed

Prima zoals altijd.

Prima met een goed advies van tandarts Bol. Heeft naast de controle nog tandsteen weggehaald. We blijven klant.

Helemaal perfect erg blij mee

Helemaal perfect erg blij mee

Ik vertrouw op de kunde van de tandarts.

Goede uitleg, behandeling en vriendelijkheid

Fijn

Ik had een voor mij nieuwe tandarts die een kies moest trekken bij mij. De verdoving voelde ik bijna niet en het eruit halen van kies ging ook prima. Ik kreeg goede uitleg, ook voor nazorg. Ze nam de tijd en was erg vriendelijk.

netjes op tijd.

Snel en kundig.

Fijne professionele tandarts

Ik word altijd goed geholpen, men luistert aandachtig en er wordt goed uitgelegd wat ze gaan doen en waarom. Vervolg afspraak is ook altijd snel in te plannen.

Verzorgd en correct.

Sinds ik mevrouw Mulders heb, kan er weer een glimlach op mijn gezicht .

Niet aan de afspraak gehouden

Wij hadden enkele weken geleden een afspraak gemaakt voor het VULLEN VAN GAATJES. Groot was mijn woede toen bleek dat er een controle was Ingepland. Een mail om een afspraak voor controle te maken hadden we net de dag tevoren ontvangen, Nu moeten we terug komen voor het vullen van de gaatjes, Ik vind dat geen manier van doen. Als wij maar eenmaal per jaar naar de controle willen komen is dat onze zaak. Dat hebben ze er niet tussen te plannen, temeer daar mijn man duidelijk had gezegd dat wij beiden een gaatje hadden dat gevuld iets worden.

Slecht

Bij het maken van de afspraak heb ik gezegd dat er linksboven een vulling er was uitgevallen. Bij de afspraak met de tandarts is hetzelfde geconstateerd. Moest een nieuwe afspraak maken en kan weer weken wachten voor ik geholpen word.

Prima voorgelicht.

Goede zorg

Er wordt op een nette en rustige manier met je omgegaan.

Heel tevreden

Personeel heel vriendelijk.

Zo als altijd vlot geholpen

Pijnvrij.

Hele fijne tandarts

Normaal heb ik tandarts Bol en nu had ik tandarts Verstraaten. Ik heb echt tandartsangst, maar beide tandartsen proberen je zo goed mogelijk op je gemak te stellen. Ze leggen goed uit wat ze gaan doen en houden echt rekening met de patient. Ook de mondhygienistes zijn goed en de dames aan de balie zijn ook heel vriendelijk

Vriendelijk goed geholpen

Werd correct en direct geholpen.

Met een afgebroken kies werd ik direct en snel en goed geholpen.

Nvt

Nvt

Was oke

Jammer dat je later naar binnen geroepen wordt dan de afspraakje.

Pastoor van Kessellaan 3

4731 BH Zevenbergen

Over Mondzorg Zevenbergen

Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.