Was oke

Jammer dat je later naar binnen geroepen wordt dan de afspraakje.

Ik ben in goede handen.

De behandeling is “zacht” ( geen grof geweld in je mond) en van hoge kwaliteit. Ik voel me veilig.

ging goed

Bezoek verliep goed, stoel ligt voor mij niet heel goed helaas, krijg rugklachten. Armleuning zou al fijn zijn.

Heel goed.

Fijn geholpen

Netjes en vriendelijk behandeld

Netjes en vriendelijk behandeld .

Heel goed geholpen

Prima geholpen

Een prettige, professionele behandeling met respect voor klant

Vriendelijke en professionele benadering en behandeling

Vakkundig en vriendelijk

Ik ben heel vakkundig, vriendelijk en precies oo tijd geholpen. Dank daarvoor

Vriendelijk en kundig

Vriendelijk en kundig

Goed is goed, toch!

Goed is goed, toch!

Altijd goed geholpen door tandarts Bol

Geeft eerlijk advies, goede behandeling. Zeer tevreden.

Heel erg goed

Met oog voor de patiënt (client) heeft tandarts Bol mij super geholpen afgelopen woensdag. Dank daarvoor

Super fijne praktijk!

Super handig om een gecombineerde afspraak te hebben met de mondhygiëniste en de tandarts. Daarbij vind ik Patricia echt de meest kundige mondhygiëniste die ik ooit heb gehad. Mijn tandarts is Eduardo hij maakt het 'feestje' dan af. De combinatie van deze twee maakt het echt minder erg om naar de tandarts te gaan.

Goede zorg en behandeling

Prettige behandeling, duidelijke uitleg en nazorg.

Snelle reactie

Kiesprobleem gebeld, kon gelijk komen en verholpen!

Perfecte behandeling mondhygiënist

Hele fijne tandarts met uitgebreide en zorgvuldige behandeling. Aandacht voor klant. Was een vervanger, buitenlandse vrouw. Zeer kundig in haar vak.

Aardig en meelevend

Vriendelijk personeel en werd op me gemak gesteld waardoor de spanning iets zaktw

Fijne tandartspraktijk

Goed geholpen, men was vriendelijk, afspraak liep niet uit

Ik was wel verrast dat ik door iemand anders behandeld werd.

Top!

Tandarts Bol is een hele rustige en kundige tandarts. Legt alles goed uit, is vriendelijk en neemt bovendien de tijd voor je. Een hele prettige tandarts wat mij betreft!

Prima controle

Vlotte en Persoonlijke controle.

goed geholpen

Keurig geholpen!

Netjes geholpen, zoals de standaard hier: alles benoemen wat er gaat gebeuren in mijn mond.

Perfecte behandeling

Fijn contact en een perfecte behandeling. Vriendelijk personeel

Pastoor van Kessellaan 3

4731 BH Zevenbergen

Over Mondzorg Zevenbergen

Welkom bij Mondzorg Zevenbergen! Wilt u de beste zorg voor uw gebit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mondzorg Zevenbergen opende in november 2011 haar deuren op een centrale locatie vlakbij het station. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. Klik hier om een kijkje te nemen in onze praktijk. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.